Ανακοίνωση για τους εκθέτες λαϊκών αγορών του Δήμου Κοζάνης

3 Μαρτίου 2021
10:25
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Κοζάνης, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν4497/17, προς διευκόλυνση της Ομοσπονδίας-Συλλόγων Πωλητών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας ‘Μέγας Αλέξανδρος’, πέραν του ημερήσιου τέλους θα συνεισπράττει εφεξής τη συνδρομή υπέρ του οργάνου αυτού. Το ποσό της συνδρομής έχει καθοριστεί στο 5% του καταβαλλόμενου ημερήσιου τέλους. Τα ενεργά σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας είναι:

Α. Σύνδεσμος Λαχανοοπωροπώλων-Παραγωγών και Μικροπωλητών Ν.Κοζάνης

Β. Σωματείο Πωλητών λαϊκών αγορών βιομηχανικών και βιοτεχνικών ειδών Ν. Κοζάνης

Γ. Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Γρεβενών

Δ. Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Καστοριάς

Ε. Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Στ. Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών & Αλιευτικών Προϊόντων Ν. Κοζάνης με την επωνυμία ‘Οι παραγωγοί’

Παρακαλούμε τους πωλητές που δεν είναι μέλη των παραπάνω πρωτοβάθμιων σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας και επιθυμούν την απαλλαγή τους από την καταβολή της συνδρομής, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δήμο Κοζάνης (μέσω email : doled@kozanh.gr), έως τις 16-3-2021.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.