kozan.gr: Έρχεται προς συζήτηση και στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα για τα φωτοβολταϊκά στη θέση “Μάνα νερού” στη Μεσιανή

3 Μαρτίου 2021
12:01

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, με αφορμή τις αντιδράσεις των κατοίκων της Μεσιανής σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις θεσμικών του Δήμου Σερβίων, για το θέμα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα νερού”,   θα κατατεθεί αίτημα για συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου εκεί πληροφορούμαστε πως θα παρουσιαστούν και θα ακουστούν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

6 σχόλια

  • Αν δεν απατώμαι βουλευτής της παρούσας κυβέρνησης κατάγεται από τη Μεσιανή. εσείς ως μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα έπρεπε να τον ρωτήσετε κάτι;

  • ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
    ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ

  • Πρασινη ενεργεια χωρις πρασινο!!!
    Πρασινη ενεργεια καταστρεφοντας δαση!!!
    Πρασινη ενεργεια με καταστροφικες επιπτωσεις για το περιβαλλον!!! Μαλλον εμεις κανουμε λαθος….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.