Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «ΕΡΜΗΣ» συνεδρίασε με θέμα την αποτίμηση των πρόσφατων εξελίξεων και την συνέχιση της δράσης του σωματείου. Στα πλαίσια αυτά, εκτίμησε ότι το σωματείο διεκδίκησε δυναμικά την προστασία όλων των συναδέλφων, έθεσε επανειλημμένα τα αιτήματα, τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα, ενώπιον κάθε αρμοδίου, επιδίωξε να ακουστεί η φωνή των συναδέλφων όσο πιο δυνατά γίνεται.

Το σωματείο μας διαμαρτυρήθηκε με οργή για τα αποτελέσματα του γνωστού πλέον προγράμματος ενισχύσεως της περιφέρειας, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας δεν περιλαμβάνεται στους επιχορηγούμενους. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δυναμικά μέτρα προστασίας για όλους.

Παρ’ όλα τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα, το ΔΣ διαπίστωσε ότι υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι προσπαθούν δημόσια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να σπιλώσουν την Διοίκηση του σωματείου ή ατομικά κάποια μέλη του ΔΣ. Επιχειρούν οι συγκεκριμένοι «καλοθελητές» να παρουσιάσουν την Διοίκηση του σωματείου ως παράνομα συναλλασσόμενη με την περιφερειακή αρχή με δήθεν αντάλλαγμα την σιωπή της απέναντι στο άδικο αποτέλεσμα.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί το σωματείο, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη κάθε ενός μέλους της Διοίκησής του.

Δεν θα ανεχτούμε καμία άλλη προσβολή, για αυτό οι (λίγοι σε κάθε περίπτωση) συκοφάντες καλό θα είναι να σωπάσουν.

Το ΔΣ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των μελών του σωματείου.

Κοζάνη 04/03/2021

Με τιμή, το ΔΣ