Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αρνείται η κυβέρνηση την ανανέωση των συμβάσεων 210 επιστημόνων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

5 Μαρτίου 2021
12:00

 

Στην ερώτηση με Α.Π.: 3694/29/1/2021 και θέμα: «Ανανέωση συμβάσεων των εργαζομένων στο Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» για τις 210 θέσεις επιστημόνων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης 250 ανέργων ηλικίας 22-39 ετών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που καταθέσαμε οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας, απάντησε το υπουργείο πως δεν θα προχωρήσει στην ανανέωση τους. Σύμφωνα με την απάντηση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υπέβαλλε αίτημα για τον προγραμματισμό προσλήψεων για τη διετία 2020-2021 συνολικά μόνο για 29 επιστήμονες.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

13 σχόλια

  • Και γιατί να τους ανανεώσει δηλαδή???Τι λές ρε Ολυμπία?Ένα χρόνο δεν έλεγε το πρόγραμμα??Άλλοι επιστήμονες δεν υπάρχουν δηλαδή?Με αυτήν την λογική όλοι οι υπάλληλοι οι συμβασιούχοι θα πρέπει με την λήξη της σύμβασης τους να ανανεώνονται..Τι λέτε ρε σε τι μπανανία ζούμε.

  • Άλλα λέει το έγγραφο-απάντηση…..
    Κατάλαβαν λάθος οι κ.κ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή σκοπίμως παραπληροφορούν τους πολίτες ?
    Σε κάθε περίπτωση, να τους χαιρόμαστε !!!!

  • Σε λιγο θα ζητησουν να μονιμοποιηθουν και οι 2μηνιτες της δεη,το αφεντικο τρελαθηκε!!!!

  • Ναι να ανανεωθουν οι συμβασεις των 210 και να μειωθουν οι βουλευτες στους 125 οπως ειναι στην μεγαλυτερη πλυθησμιακα Ολλανδια.

  • Οντως μεγαλο εγκλημα να απασχοληθούν 250 νεοι στη δυτικη μακεδονια για ενα χρονικο διαστημα, σε περιοδο κορωνοιου, με οικονομια σε ασφυξια και χωρις να εχει ανακοινωθεί προγραμμα αντικαταστασης τους για το 2021, και ενω ανακοινωθηκε οτι ουτε το 2022 θα υπαρξουν κοινωφελή.

  • Όταν η σύμβαση είναι ορισμένου χρόνου , είναι ορισμένου χρόνου.Εαν είναι απαραίτητοι υπάρχουν και άλλοι επιστήμονες που θα επιθυμούσαν να εργαστούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

    • Αναφορικά με το Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. που υλοποιήθηκε
      στις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας, σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας δεν έχει
      αρμοδιότητα επί του θέματος. Αρμόδιο να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία είναι το
      Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

    • Μα το πρόγραμμα ήταν 18 όχι για 12 μήνες. Δεν έγινε όμως και τα λεφτά που υπήρχαν τα έστειλαν αλλού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.