kozan.gr: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Π.Ε. Καστοριάς ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς – Δείτε τι είπε στη σημερινή ενημέρωση (Βίντεο)

5 Μαρτίου 2021
18:30

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Π.Ε. Καστοριάς ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς – Δείτε τι είπε στη σημερινή ενημέρωση.

11 σχόλια

  • Σε εναμιση μηνα, το πολυ, θα τ ανοιξειτε ΟΛΑ! Γιατι? Γιατι τοτε θα σας κουνησει το δακτυλο η ΤUΙ Κ εσεις θα καθεστε προσοχη.

  • ειμαστε για κλεισιμο και βασει αριθμών και βασει κοινης λογικης. οποιοσδηποτε αποφοιτος δημοτικου μπορει να μετρησει τα κρουσματα των τελευταιων 14 ημερων σε πτολεμαιδα, κοζανη και νομο κοζανης και να αντιστοιχισει ανα 100.000 κατοικους. η εορδαια ειναι στα 250, η κοζανη στα 165 και ο νομος στα 160+. το οτι δεν μας εκλεισαν τωρα οφειλεται καθαρα και μονο στο οτι μας ειχαν κλειστους 4 μηνες και θα γινοταν κοινωνικη επανασταση. μας εριξαν την προειδοποιηση για να μας ερθει ηπια την αλλη εβδομαδα.
    οποτε ολοι στους δρομους, με τη μασκα κατω απο τη μυτη, σε πλατειες και φανους στην κοζανη ιδιως που ανεβαινει ραγδαια. και παλι θα την πληρωσουν τα μαγαζια, οι ιδιοκτητες και οι εργαζομενοι τους. και φυσικα τα σχολεια ανοιχτα για να απλωσει λιγο παραπανω η διασπορα. τα λεμε απο τεταρτη!

      • Είσαι τραγικός και επικίνδυνος, ελπίζω με τον τρόπο που σκέφτεσαι να μην γίνεις στατιστικό για τον κορονοϊό.

      • μα, οι αλνοι με κρατανε σπιτι. αν μαζευονταν και τηρουσαν τα μετρα οπως εγω, εγω θα επινα καφεδες και μπυρες εξω στην πτολεμαιδα απο τα χριστουγεννα. ελπιζω να το ξανακανω το καλοκαιρι, γιατι παει και το πασχα

        ΥΓ. οι 32 δήμοι ουτε το ιστορικο μας εχουν, ουτε την αυξητική δυναμικη μας εχουν (και μην ξεχναμε, ειμασταν 3 μηνες σε λοκ νταουν, αλιμονο αν ακομα ειμασταν στις πρωτες θεσεις)

    • 32 Δήμοι είναι από πάνω. Φυσικάκαι έχουμεαυξηση κρουσμάτων και πρέπει να προσέχουμε… Όμως νομίζω πριν κατηγόρησε τε άλλους καλό είναι να κοιτάξετε λίγο στον καθρέφτη πρώτα εκεί και μετά να κουνάτε το δάκτυλο στους άλλους ..

    • Συμφωνώ μέχρι τελείας φίλε Κώστα! Παρόλο που είμαι όσο πιο απέναντι γίνεται στην κυβέρνηση είναι πραγματικά τραγικό τι κρύψιμο πίσω από το δάχτυλο υπάρχει από όλους και “οργή” όταν τα κάνουμε οι ίδιοι χειρότερα!

  • ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ! ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.