Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Νανόπουλου

7 Μαρτίου 2021
10:42
Κανένα σχόλιο

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον απροσδόκητο θάνατο του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Νανόπουλου. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, συνεπής, με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Η προσφορά του στο αγαπημένο του Βόϊο τεράστια. Ένας οξυδερκής και καταρτισμένος μηχανικός, ένας σπουδαίος υπηρεσιακός παράγοντας που υπηρέτησε άξια το Δήμο μας για πολλά χρόνια από τη θέση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης. Βαθυστόχαστος και πολιτικά ενεργός, έτυχε μεγάλης κοινωνικής εκτίμησης και εκλέχθηκε δύο φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος και αντινομάρχης.
Ο ξαφνικός θάνατος του, μας έχει συγκλονίσει όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Αντί επικήδειου παραθέτω απόσπασμα από έντυπο του 1990.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.