Νεάπολη Βοΐου: Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου που του επιτέθηκε – Kατατέθηκε μήνυση από την ιδιοκτήτρια του σκυλιού – Μήνυση κατέθεσε κι από την πλευρά του αστυνομικού κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου

8 Μαρτίου 2021
11:47

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, στη Σιάτιστα Κοζάνης βρέθηκαν χθες το βράδυ, ιδιοκτήτρια ενός σκύλου και αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, καθώς η πρώτη υπέβαλλε μήνυση για βιοπραγία κατά του σκυλιού της, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, από τον αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Μήνυση κατέθεσε και από την πλευρά του ο αστυνομικός κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου γιατί όπως κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση απ’ αυτό και τραυματίστηκε.

Όλα ξεκίνησαν χθες Κυριακή 8 Μαρτίου 2021, γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με τη μήνυση, που υπέβαλλε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο αστυνομικός που πήγε στην πολυκατοικία που διαμένει για να επισκεφθεί διαμέρισμα συγγενικού προσώπου στη Νεάπολη Κοζάνης και άρχισε να κτυπά με ένα σφυρί το σκύλο της, που ήταν δεμένο.

Όταν η ίδια αντιλήφθηκε το γεγονός τον απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την Αστυνομία κάτι που έκανε, ενώ παράλληλα ειδοποίησε και την Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης των Ζώων.

Η υπόθεση της πρώτης μήνυσης κατά του αστυνομικού θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Κοζάνης, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

8 σχόλια

  • το σκυλι αν δεν το πειραξεις δεν σε πειραζει για να επιτεθει ο αλλος εκανε καποια κινηση,μην τα λεμε οπως θελουμε

  • Με ΣΦΥΡΙ λεει χτυπησε το ζωντανο… θεέ μου!

    Και με τα οσα εγιναν χτες στην Αθηνα ερχεται και δεν το γλυκο…

  • το σκλι ουτε να σε κλεψ ουτε να σε σκοτωσει οτι το φκιας σε φκιανει αιντε γιναμε ολοι ανθρωπολογοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.