Πτολεμαΐδα: Eκθέτες Λαϊκής Αγοράς: Να εφαρμοστεί ο νόμος – Πρόταση για παράλληλη Λαϊκή Αγορά

9 Μαρτίου 2021
13:10

Ενστάσεις σχετικά με τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας διατυπώνουν εκθέτες,  ζητώντας από τον Δήμο Εορδαίας να «κάνει το αυτονόητο», δηλαδή να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τον νόμο, υποστηρίζοντας ότι η Λαϊκή Αγορά με τη σημερινή της μορφή δεν «εξυπηρετεί κανέναν», και προτείνουν τη λειτουργία παράλληλης αγοράς στον χώρο της εμποροπανήγυρης. Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί ο Αντώνης Μουριζάκης  τονίζει ότι δεν τηρούνται τα μέτρα για την Covid-19, ούτε οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων των εκθετών, ενώ ομάδα εκθετών διατηρεί τη θέση της κάθε Τετάρτη και δε μετακινείται όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους που εναλλακτικά εκθέτουν τα προϊόντα τους στον κυρίως χώρο και στις παρακείμενες οδούς «και ο Δήμος κάνει πως δεν βλέπει».

Σε ό,τι αφορά την επέκταση της Λαϊκής Αγοράς στις Οδούς Πόντου και Δημοκρατίας, διαπιστώνει ότι «δεν χωράνε όλοι οι εκθέτες», υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα που παρεμποδίζουν την πλήρη ανάπτυξη των πάγκων, ενώ, ως προς το αίτημα εκθετών προϊόντων γης και θαλάσσης για την παράλληλη Αγορά που τέθηκε πριν από έναν μήνα, η «απάντηση αργεί, κι εμείς χάνουμε μεροκάματα», με τα προϊόντα να καταλήγουν στη χωματερή. Τέλος, επιφυλάσσεται για την κατάθεση αγωγών για διαφυγόντα κέρδη. Τα παραπάνω τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Δημήτρη Ορφανίδη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

5 σχόλια

  • Αυτό που έκανε ο ΔΗΜΟΣ Πτολεμαϊδας μακάρι να το έκαναν όλοι οι ΔΗΜΟΙ και μεγάλωσε την ΛΑΙΚΗ να μην υπάρχει ΔΙΑΣΠΟΡΑ και κρατισε το σύνολο των εκθετών δίπλα στον χώρο να εχουμαι πρόσβαση σε εκθέτες που γνωρίζουμε 50 χρόνια και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμο που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.