Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης συμμετέχει στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση το Σάββατο 13 Μαρτίου

10 Μαρτίου 2021
20:36

Όλοι στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση Σάββατο 13 Μαρτίου-12:00πμ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ)  ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

            Το μέλλον που μας ετοιμάζουν με τη λεγόμενη απολιγνιτοποίηση και με τη δίκαιη μετάβαση θα είναι μία κόλαση για εμάς και τα παιδιά μας.

            Τα μέτρα που έρχονται και θα μετατρέψουν τη περιοχή μας σε μία ειδική οικονομική ζώνη δεν είναι ξεκομμένα  με τη κόλαση που ζούμε όσοι εργαζόμαστε στα σούπερ μάρκετ και τις εμπορικές αλυσίδες, τις ταχυμεταφορές , τις εταιρείες logistic. Εμείς λέμε όχι.

            Τον τελευταίο χρόνο ζούμε τον εφιάλτη της πανδημίας με την κυβέρνηση να ρίχνει την ευθύνη σε εμάς τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα οι μεγάλοι επιχειρηματίες του κλάδου έχουν μπουκώσει με κέρδη.

Δουλεύουμε με ελαστικά ωράρια, μισθούς πείνας. Μας ετοιμάζουν το νόμο τερατούργημα που φέρνει τις ανατροπές του αιώνα με τη καθιέρωση του 10ωρου, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, την απαγόρευση συνδικαλιστικής δράσης.

            Ταυτόχρονα με όλες τις εξελίξεις με την απολιγνιτοποίηση το ρεύμα θα είναι ένα ακριβό εμπόρευμα. Η τηλεθέρμανση με την οποία ζεσταίνονται οι οικογένειες μας θα γίνει πανάκριβη με ότι σημαίνει αυτό για τις οικογένειες των εργαζομένων και των ανέργων που είναι χιλιάδες στην περιοχή μας που θα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θέρμανση το 2021.

            Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο, τις ταχυμεταφορές, τους διανομείς, τους ανέργους και όλο το λαό να πάρουμε ο καθένας την προσωπική μας ευθύνη και όλοι μαζί μέσα από το σωματείο να σηκώσουμε κεφάλι, να οργανωθούμε και να πούμε όχι στην κόλαση που ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.

            Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης συμμετέχει στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση το Σάββατο 13 Μαρτίου.

 

Με την συμμετοχή μας στην κινητοποίηση παλεύουμε για:

  • Όχι στο κλείσιμο μονάδων και ορυχείων με ταυτόχρονη περιβαλλοντική αναβάθμιση τους
  • Όχι στην ανεργία και την εξαθλίωση – όχι στο εργασιακό μεσαίωνα
  • Όχι στο πανάκριβο ρεύμα και θέρμανση
  • Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος και την παράδοση ορεινών όγκων και εκτάσεων για τις ΑΠΕ και την καύση απορριμμάτων

Αγωνιζόμαστε για:

  • Δουλειά για όλους – Δουλειά με δικαιώματα
  • Ρεύμα φθηνό για το λαό- Ενέργεια για τις λαϊκές ανάγκες
  • Για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος
  • Για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας

Ένα σχόλιο

  • Δεν καταλάβαμε. Εσείς είστε ιδιωτικοί υπάλληλοι ή Δεητζήδες και κόπτεστε για τα συμφέροντά τους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.