kozan.gr: Με ψήφους 9 υπέρ, 10 κατά & 2 λευκά, καταψηφίστηκε ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Σερβίων – Το θέμα θα επανέλθει, για ψήφιση, σε νέα συνεδρίαση – Κατατέθηκε πρόταση μομφής, από παράταξη της αντιπολίτευσης, κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μπουκουβάλα, η οποία επίσης θα συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2021
06:00

 

Με ψήφους 9 υπέρ, 10 κατά & 2 λευκά, καταψηφίστηκε, στη χθεσινή (10/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Σερβίων.Το θέμα θα επανέλθει, για ψήφιση, σε νέα συνεδρίαση. Επίσης να σημειωθεί πως κατατέθηκε πρόταση μομφής, από τη δημοτική σύμβουλο της παράταξη της αντιπολίτευσης (Στάση Σερβίων) Μαίρη-Ελευθερία Χριστοδούλου, κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Μπουκουβάλα, η οποία επίσης θα συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση.

18 σχόλια

  • Η Δ.συμβουλος Κ. Χριστοδούλου είναι ανεξάρτητη; Είθισται η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η παράταξη να θέτει ζητήματα, επερωτήσεις.

  • Πρέπει η αντιπολίτευση των δύο παρατάξεων να καταλάβει, πως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πηγαίνει ο Δήμος προς τα πίσω.
    Εμεις που σας ψηφίσαμε ζητάμε πιο ουσιαστική αντιπολίτευση και όχι στην μίζερη και ανούσια κοκορομαχία

    • Εσένα να σε προσβάλλουν να σε κλείνουν τα μικρόφωνα και να κατηγορείς την αντιπολίτευση. Δεν βλέπεις ότι οι δυο τους δημαρχος και πρόεδρος είναι απαράδεκτοι; Αυτοί νομίζουν είναι στο φροντιστήριο και κάνουνε μάθημα στα παιδιάκια.

  • Έκανε μαθήματα για απολυταρχικά καθεστώτα και για αντιδημοκρατική συμπεριφορά ο Μπουκουβάλας στον Γεωργακόπουλο ναι στον Γεωργακόπουλο έναν από τους σοβαρότερους, συνεπής και ευπρεπής Δημοτικούς Συμβούλους μέχρι σήμερα. Κρίμα γιατί και οι “επιστήμονες” που μείναμε στη γέφυρα αποδεικνύονται χειρότεροι και εμετροεπείς απ όλους. Και πάλι κρίμα

  • Ο Μπουκουβάλας θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών. Μάλωσε με όλο τον κόσμο στα Σέρβια και στην Κοζάνη. Είναι ένα πικρόχολα ανθρωπάκι περιθωριοποιημενο που πήρε μικρή εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει. Η ντροπή του Δήμου μας.

  • Την ψωνησαν στα Σερβία. Τους ξέφυγε ένα ολόκληρο δάσος και αυτοί ασχολούνται με τους ισολογισμούς που ήδη είναι πεπραγμένα. Υπάρχει όμως και δυνατή αντιπολίτευση.

  • Πιστεύω ότι αυτοί που ασχολούνται υποτίθεται με τα κοινά δεν γνωρίζουν ορισμένοι ούτε τα στοιχειώδη. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ισολογισμός; Είτε αρχάριοι είναι είτε επίτηδες φαιρονται έτσι για ντόρο.

  • Τα ίδια κάναν και με τον Κοσματοπούλο. Τρεις φορές γύρναγε ο προϋπολογισμός. Έκανε βόλτες μέχρι και το Εσωτερικών πήρε θέση. Πρωτοπόροι οι Σερβιωτες.

  • Ενα θέμα που θα ψηφιζότανε από το 80% των συμβούλων (θα το ψήφιζαν οι σύμβουλοι της Σπυρίδου , οι μισοί σύμβουλοι του Κωνσταντόπουλου (αυτοι που δεν ήτανε στην προηγομενη θητεία) συν του Ελευθερίου συν οι ανεξάρτητοι, που τελικά ψηφισαν)κατάφεραν οι εντελώς ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ να καταψηφιστεί.Τι να πεί κανείς;;; Μόνο να αυτοθαυμάζονται ξέρουν. Κατακαημένα ΣΕΡΒΙΑ

  • ο πρόεδρας παρακαλάει να τον κάνουνε πρόταση μομφής για να βγει με τη δική του ψήφο μόνο. Έτσι είπε στο δημοτικό συμβούλιο. Κάντε με και θα βγω με μία ψήφο τη δική μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.