Δήμος Γρεβενών: Έκκληση για αποφυγή στάθμευσης οχημάτων σε σημεία των Οδών Μακεδονομάχων και Θερμοπυλών από το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαρτίου λόγω Λαϊκής Αγοράς

11 Μαρτίου 2021
09:50
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει έκκληση στους δημότες να αποφύγουν τη στάθμευση οχημάτων σε σημεία των Οδών Μακεδονομάχων και Θερμοπυλών από αργά το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.

Ειδικότερα, λόγω της επέκτασης της ήδη υφιστάμενης Λαϊκής που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που όρισε η Πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των εκθετών τα εξής σημεία:

  • Στην Οδό Μακεδονομάχων

από το ύψος της διασταύρωσης με τον Πεζόδρομο του Μνημείου Ηρώων της Χωροφυλακής μέχρι και τη διασταύρωση με την Οδό Λέοντος Σοφού

 

  • Στην Οδό Θερμοπυλών

παραποτάμια – από το ύψος της διασταύρωσης με την Οδό 13ης Οκτωβρίου (Γηροκομείο) μέχρι και τη διασταύρωση με την Οδό Ειρήνης

 

Συνεπώς, έως αργά το μεσημέρι της Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα μέχρι να ολοκληρωθεί η Λαϊκή Αγορά αλλά και ο απαιτούμενος καθαρισμός από τις Υπηρεσίες του Δήμου, οι πολίτες παρακαλούνται να ΜΗΝ σταθμεύσουν τα οχήματά τους κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος και στα σημεία που ειπώθηκαν.

Κλείνοντας, υπενθυμίζεται ότι στην Λαϊκή Αγορά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο για τους πωλητές όσο και για τους καταναλωτές ενώ αυστηρή θα πρέπει να είναι και η τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.