kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης για την εμπλοκή αιρετών του Δήμου Κοζάνης (ή συγγενικών τους προσώπων) στην επένδυση φωτοβολταϊκών σταθμών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή: “Η κοινωνία το συζητά έντονα και ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η αίσθηση της κοινωνίας κι η άποψη που έχει σχηματίσει. Στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε οφείλετε σήμερα όχι απλά να απολογηθείτε (όσοι εμπλέκεστε) αλλά με συγκεκριμένες πράξεις να ανατρέψετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο – Το θέμα της σύγκρουσης συμφερόντων (και στο νομικό αλλά κυρίως και στο πολιτικό κομμάτι) οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, αν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές τους σχέσεις με την εν λόγω εταιρεία στο συγκεκριμένο πρότζεκτ οφείλουν σήμερα να παραιτηθούν από όποια θέση κατέχουν” (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2021
21:05

 

Κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις, Λ. Ιωαννίδη, του συνδυασμού που έφερε προς συζήτηση το θέμα της ενδεχόμενης παραβίασης του άρθρου 11 παρ. 6 του Κανονισμού λειτουργίας, από συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ. (ή συγγενών τους) που έχουν συμφέροντα στην επένδυση του έργου φωτοβολταϊκών στη θέση Μάνα Νερού στη Μεσιανή, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η κοινωνία το συζητά έντονα και ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η αίσθηση της κοινωνίας κι η άποψη που έχει σχηματίσει. Στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε οφείλετε σήμερα όχι απλά να απολογηθείτε (όσοι εμπλέκεστε) αλλά με συγκεκριμένες πράξεις να ανατρέψετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Το θέμα της σύγκρουσης συμφερόντων (και στο νομικό αλλά κυρίως και στο πολιτικό κομμάτι) οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, αν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές τους σχέσεις με την εν λόγω εταιρεία στο συγκεκριμένο πρότζεκτ οφείλουν σήμερα να παραιτηθούν από όποια θέση κατέχουν”.

 

4 σχόλια

  • Κώστα είχες την ευκαιρία σου. Σήμερα την έχασες. Λένε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μια ευκαιρία, εσένα σου δόθηκε σημερα και η δεύτερη αλλά πάλι δεν..ποτέ δεν θα βγεις μπροστά. Όχι γιατί δεν θέλει ο λαός αλλά γιατί δεν μπορείς εσύ.

  • Έχουν αποθρασυνθει, δεν είναι δυνατόν να κάνουν όλα αυτά(αποχαρακτηριζουν δάση, δεν αποδίδουν ανταποδοτικά τέλη, δεν τηρούν περιβάλλοντικους όρους, αποφασίζουν να παραχωρούν δημόσιες εκτάσεις με ευτελή ενοίκια και πόσα άλλα) και πουλάνε και εξυπνάδα.

  • Σ’ αυτό το θέμα έχεις δίκαιο, αλλά την ευκαιρία σου την είχες και την πέταξες. Δεν μπόρεσες να βάλεις σε σειρά τους συνεργάτες σου και έκανε σωρεία λαθών και κακών επιλογών λόγω των ιδεοληψιών σου.

  • Ιωαννίδη ήσουν όαση στο χθεσινό θέατρο του παραλόγου που παρακολουθήσαμε. Σου έκανα σκληρή κριτική και στήριξα με θέρμη άλλον υποψήφιο το 2019, αλλά μετανιώνω οικτρά. Περαστικά μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.