Eπιβεβαίωση του kozan.gr: Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση, η κόρη του Λάζαρου Μαλούτα ζήτησε από τον πατέρα της να ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ότι αποσύρεται από την επιχειρηματική επένδυση φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή – Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και την αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης (Βίντεο)

12 Μαρτίου 2021
00:19

 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση, η κόρη του Λάζαρου Μαλούτα ζήτησε από τον πατέρα της να ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Koζάνης ότι αποσύρεται από την επιχειρηματική επένδυση φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και την αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης.

 

16 σχόλια

  • Μπράβο Λάζο. σίγουρα είσαι καλός άνθρωπος. Γεμισαμε γραφικές καρικατούρες ροζ και μπλε αποχρωσεων.

  • Οι τρεις δεν άμεση ευθύνη επειδή δεν είναι απόλυτο ότι ο δημοτικός σύμβουλος γνωρίζει σε ποιες εταιρείες συμμετεχουν οι συγγενείς του. Αυτό δεν ισχύει για τον 4ο ο οποίος συμμετέχει με δική του εταιρεία.

  • Όπως και να έχει το ζήτημα είναι ηθικό και πρέπει οι δημοτικοί σύμβουλοι η να παραιτηθούν από το δήμο η από την επένδυση
    Εμείς οι πολίτες ας σκεφτούμε μια φορά τις ευθύνες που έχουμε.

  • Η ουσία είναι αμετάβλητη. Ο Δήμαρχος πρόταξε τα οικογενειακά του συμφέροντα, έναντι των πολιτών του Δήμου και τα υπόλοιπα είναι κόλπα που κάνουν στις μακρινές Ινδίες…

  • Συγχαρτηρια για την κορη του αν και ειμαι υπερ στο να εχουν δουλεια οι νεοι θα επρεπε να κρατησει την δουλεια αυτην αλλα ν απαραιτηθει ο μπαμπας με τους αλλους 4 η 5

  • Είσαι καλός σαν μάγειρας χύτρα.Αλλά σαν ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ απέτυχες!!!ΓΡΑΦΕΙΣ απ τις 7 το απόγευμα ότι θα αποσυρθεί το φωτοβολταϊκό της κόρης του δημάρχου και ως δια μαγείας στις 12.20, στο τέλος της συζήτησης παίχτηκε το θέατρο και η κόρη του δημάρχου του έστειλε μήνυμα στο κινητό του ότι θέλει να αποσυρθεί..ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ!!!

  • Ξεχασαμε την μεγαλη πολιτικη δυναμη τον κ. Κεχαγια να αναφερουμε, που ειπε οτι δεν τον αφορα το ηθικο μερος της υποθεσης αλλα το νομικο. Το ξερουμε και απο τις προηγουμενες θητειες του στην τοπικη αυτοδιοικηση οτι ποτε δεν τον αφορουσε το ηθικο!Κοιταξτε ποιοι μας διοικουσαν και ποιοι μας διοικουν ακομα και σημερα!

  • Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε το λάθος του αλλά δεν έχει τη πυγμή να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί ή να διαλύσει την τριανδρία της καταστροφής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.