kozan.gr: Η ιστορία του “σκελετωμένου” σκύλου Μανώλη, από την Κοζάνη, που έγινε viral – Mε το ενδιαφέρον, την περίθαλψη, την αγάπη και τη φροντίδα του συμπολίτη μας φιλόζωου Βαγγέλη Λιάνα, ο “Μανώλης” αναρρώνει σιγά – σιγά (Βίντεο)

14 Μαρτίου 2021
09:01

 

Η ιστορία του “σκελετωμένου” σκύλου Μανώλη, από την Κοζάνη, που έγινε viral – Mε το ενδιαφέρον, την περίθαλψη, την αγάπη και τη φροντίδα του συμπολίτη μας, φιλόζωου, Βαγγέλη Λιάνα, ο “Μανώλης” αναρρώνει σιγά – σιγά. Η σημερινή (14/3) ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1.

 

 

5 σχόλια

  • οπου η σουρδια γινετε ρεντικολο πανελληνια για τους καφρους ιθαγενεις κατοικους που μισουν τα ζωα

  • Σε ποιο χωριό της Κοζανης βρέθηκε το ζώο σε τέτοια κατάσταση;
    Αλήθεια κανείς δε βρέθηκε να του προσφέρει λίγη τροφή;;;;;
    Πάλι καλά που ειδοποίησαν να το μαζέψουν…μάλλον για να απαλλαχθούν από την παρουσία του!
    Τους χαλούσε το image!!!!
    Μπράβο πολλα στον άνθρωπο που το συμμάζεψε….να ειναι πάντα καλά!!!

  • Όταν βοηθάει μόνο ένας και ο δήμος δεν μπορεί πάντα δεν μπορούσε ας βοηθήσει το Βαγγέλη δίνοντας του χρήματα για στειρώσεις σε συνεννόηση με κτηνίατρο η να του πηγαίνει τροφές και φάρμακα! Εάν δεν ήταν ο Βαγγέλης τι θα γινόταν;κάνει ότι μπορεί και μπράβο του!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.