kozan.gr: Η ανάρτηση, μέσω facebook, του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γ. Στρατάκη σε σχέση με το επεισόδιο με την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας Ε. Ντιο

15 Μαρτίου 2021
08:08

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης (του συνδυασμού “Ελπίδα) Γ. Στρατάκης, με αφορμή το επεισόδιο με την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας Ε. Ντιό, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία συνοδευόμενη με το εξής σχόλιο:Στο πνεύμα των ημερών και της πολιτικής επικαιρότητας….!!! για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας!”

26 σχόλια

    • Αστεϊσμοί ανάξιοι χαρακτηρισμού. Λεκτική βία, και απαράδεκτες λέξεις. Τις είπατε Στρατάκη, τι ψάχνετε δικαίωση????? Η σιωπή σας που δεν υπάρχει εκ μέρους σας ήταν μία πράξη που θα την λαμβάναμε ως αλλαγή… Βέβαια αν όλο αυτό το έκανε πολιτικός σας αντίπαλος , θα ήσασταν εσείς και η κ. Ζεμπιλιάδου στους δρόμους να διαδηλώνετε. Καλή Σαρακοστή και όλα Σχωρεμένα..

    • Η γκάφα αυτή δεν είχε επιπτώσεις . Η γκάφα του Κασαπίδη που στέρησε χρήματα στις επιχειρήσεις αυτή θα έχει επιπτώσεις. Δεν πρόκειται να ξαναβγεί με τίποτα.

  • Όσο ευαίσθητος δεν ήταν ο Κασαπίδης με τις επιχειρήσεις , τόσο εξάντλησε την ευαισθησία του εδώ. Γιατί άραγε λέω εγώ τώρα? Και όλα αυτά για ένα αι σηχτειρ….

      • Εσύ που έχεις κότσια σχολίασε μας το ηθικό κομμάτι να επιδοτηθούν αντιπεριφερειάρχες και όχι ο κοσμάκης? Θέλεις κότσια να πούνε όχι . Για εκείνα τα κότσια μίλησέ μας.

    • Τον έχουν ζώσει τα φίδια λόγω ανικανότητας να ανταπεξέλθει στα προβλήματα και πάει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τεχνητές κορώνες για να συσπειρώσει ένα δεξιό ακροατήριο που ούτως η άλλως τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού λόγω της περιθωριοποίησης σοβαρών στελεχών που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν και φοβίας και ανασφάλειας να αποκεντρώσει αρμοδιότες , κρατώντας μόνο κάτι παιδάκια που τον έχουν ανάγκη για κανενα μεροκάματο. Επιχειρεί σιγά σιγα ηρωική έξοδο γιατι πλέον τελείωσε πολιτικά.

        • Οσο ο τσιπροκιο θα κερδισει τις επομενες εκλογες,αλλο τοσο θα χασει και ο κασαπιδης τις εκλογες!!!!!! Θα μεινετε παλι με τους ευσεβεις ποθους σας εκει στον συριζα!!!

      • ποσο πληγωμενος εισαι ρε φιλε? Τοση χολη…ο Κασαπιδης δεν εχει ανάγκη κ στις επόμενες εκλογές πρωτος θα ναι!Οι αλλοι να ψαχνουν ποσοστα κιναλ κ με το ζορι!Δημαγωγοι κ λαοπλανοι στο καλο….

  • Ντροπη Στρατακη που το συνεχιζεις!!Εκανες τη γκαφα σου κ θες να βγεις κ απο πανω.Οτι την ειπες …….. αποδεικνυεται απο το ανεκδοτο που ειπες αργοτερα!Ο κοσμος καταλαβαινει περισσοτερα απο οσα θελετε να καταλαβαινει!

  • Το πνεύμα σωστό, αλλά η φωτό είναι λάθος, την 3η κουβέντα την είπε ο Κασαπίδης, αφού έψαχνε από κάπου να πιαστεί για να εξαφανιστεί απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο.

  • Ο/Η Κασαπιδη κουρασες σταματα τη μιρλα και ανελαβε ευθυνες αλλιως παραιτησου λέει:

    Αχαχαχαχαχα κυριε Στρατακη…προσέξτε μη τυχον και θιχτεί πάλι ο Γιωργης των κήπων και των κοτόπουλων και τι θα κάνουμε μετά θα χάσει η βενετιά βελόνι που θα αποχωρεί παλι αφου δεν θελει να αναλαβει ευθυνες και ζητηματα σοβαρα της περιοχης την βρηκαμε την λυση
    αποχωρουμε για δηθεν ευθιξια κι απο πανω το παιζω και ηρωας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.