10 χρόνια για την τοπική αθλητική εκπομπή “Ματιές στα σπορ” με τον Γ. Κατσίκα

16 Μαρτίου 2021
08:01

10 χρόνια Ματιές στα σπορ :”Σταθερή αξία”. Σαν σήμερα 10 χρόνια πριν (16 Μαρτίου 2011) ξεκινούσε η ραδιοφωνική εκπομπή “Ματιές στα σπορ” από το Alpha radio. Ήταν η ημέρα που φάνηκε ότι κάτι θα άλλαζε στην αθλητική ενημέρωση των φιλάθλων (Αν ήταν προς το καλύτερο η προς το χειρότερο το δείξατε εσείς με την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια).
Μετά από δύο χρόνια 28 Οκτωβρίου 2013 η εκπομπή βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα και τηλεοπτικά. Ένα χρόνο στο west channel και 8 χρόνια στο Flash Kozani. Είναι πολύ μικρό να αποτυπωθεί αυτό που νιώθω σε μια γραμμή για τους συνεργάτες τους ακροατές, τους τηλεθεατές, αλλά και τους χορηγούς, τα κανάλια , τους ανθρώπους που μου έδωσαν βήμα. Ολα αυτά τα χρόνια στηρίξατε και συνεχίζετε να στηρίζετε την εκπομπή αλλά και την αθλητική ιστοσελίδα “Ματιές στα σπορ”, αλλά πρέπει να το γράψω …
Σας “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” και συνεχίζουμε !!!

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.