Γ. Στρατάκης: ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑ συγγνώμη από τον Περιφερειάρχη

17 Μαρτίου 2021
00:08
Συγνώμη που συνεχίζει το μύθο περί επίθεσης στην Πρόεδρο του Περ. Συμβουλίου και δεν αποσύρεται η συκοφαντία για εξύβρισή της, δεν είναι συγνώμη, αλλά μία διαρκής κατασκευασμένη διαπόμπευση.
Ο κ. Κασαπίδης ήταν συγκεκριμένος απαντώντας στη Ανακοίνωση της Παράταξής μας, που αναγνώστηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 16-3-21. «Οφείλουμε όλοι να ζητήσουμε συγνώμη, ο ένας από τον άλλο… χωρίς να αναιρείται κάτι από το γραπτό Δ. Τύπου που ανακοινώσαμε απέναντι σ’ αυτές τις εκφράσεις »…και παρακάτω… « ως προς το κείμενο που εκδώσαμε αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα». Ούτε λέξη βέβαια για όσα ακούστηκαν σε δηλώσεις του σε Τηλεοπτικό Σταθμό που μεταξύ άλλων προσβλητικών και ανοίκειων χαρακτηρισμών, ο καταγγέλλων σεξισμό συνιστούσε «να βρίζει τόσο αισχρά την κόρη του».
ΟΧΙ κε Κασαπίδη!
-Ως πρώτος πολίτης της Περιφέρειας, χωρίς εκπτώσεις περιμέναμε από σας περισσότερη γενναιότητα και διάθεση αυτοκριτικής ,αλλά συνεχίζεται να υποστηρίζεται την ίδια στιγμή την κατασκευασμένη συκοφαντία σας ,δίνοντας στη συγνώμη σας υποκριτικό περιεχόμενο.
-Η συγνώμη δεν είναι ρούχο που φοριέται όπως μας βολεύει ,αλλά όπως αντικειμενικά πρέπει να γίνει και μάλιστα με περισσή γενναιότητα, λόγω της θέσης σας και του μηνύματος που πρέπει να εκπέμπεται χωρίς ηθικές εκπτώσεις.
-Δεν είναι μία υπόθεση διεκπεραίωσης και μάλιστα υπαινίσσεστε χάρη, γιατί θεωρήσατε λήξαν το γεγονός και δεν δώσατε συνέχεια στις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας .
Λυπούμαστε κε Κασαπίδη γιατί η συκοφαντία, οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που εκστομίσατε είναι καταγραμμένοι και αδιαμφισβήτητοι σε αντιδιαστολή με την κατασκευασμένη ιστορία που δημιουργήσατε για να πλήξετε αιρετούς και την παράταξή μας γενικότερα .
Δυστυχώς η αποδοχή της προσχηματικής συγνώμης σας όπως την εννοείτε σημαίνει αποδοχή όσων κατασκευάστηκαν σε βάρος μου και επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κάνω τέτοιες εκπτώσεις, είμαι υποχρεωμένος να περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή την πλήρη επανόρθωση εκ μέρους σας . Διαφορετικά δεν μου μένει άλλος δρόμος –αν και δεν προκρίνω μία τέτοια επιλογή, σεβόμενος κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα την θέση κάθε θεσμικού – να εξαντλήσω κάθε νόμιμο διαθέσιμο μέσο για την προστασία της μέχρι τώρα προσωπικής μου πορείας.
Γιάννης Στρατάκης
Περ. Σύμβουλος Π.Δ.Μ
Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

11 σχόλια

  • Οπότε έχουμε και λέμε:

    Παραφέρθηκε ο Στρατάκης, γιατί νόμιζε πως δεν ακουγόταν. Θύμωσε η Ντιο. Ζήτησε συγγνώμη ο Στρατάκης. Τη δέχθηκε η Ντιο. Θύμωσε ένας σύμβουλος. Μετά θύμωσε κι ο Κασαπίδης. Ο Στρατάκης λέει ανέκδοτο. Ο Κασαπίδης αποχωρεί. Θυμώνει η Ζεμπιλιάδου. Ο Κασαπίδης ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν ζητάει. Θυμώνει ο Στρατάκης.

    (Διάλειμμα για ποπ-κορν)

  • Μη το συνεχιζεις Στρατακη…Εκει που μας χρωστούσανε μας πήραν κ το βοδι…Ηρεμηστε ολοι κ βοήθηστε τον τοπο που εχει τεραστιες αναγκες!

  • Καλά του τα ψελνεις Στρατάκη …. Ίσως καταλάβει ότι τον καταλάβαμε. Αρκετά με το θέατρο. Δεν αλλάζει όμως η δεξιά. Αυτή είναι. Αυτά είναι τα πιστεύω της. Τέτοιο είναι το ύφασμα….

  • Ο χαρακτήρας του Στρατάκη είναι ο χαρακτήρας όλων αυτών που χωρίς εξουσία δεν μπορούν. Πάντα θέλουν να γίνεται το δικό τους ανεξάρτητα από τις συμπεριφορές τους

  • Αυτή είναι η Δεξια αλλά μια χαρά συνεργαστήκατε το ΠΑΣΟΚ μαζί της για να μας βουλιάξετε αφού πρώτα μας βάλατε στο ζυγό του Δ.Ν.Τ.! Και πάλι εκεί έχετε το νου σας…

  • εκεί που το ΠΑΣΟΚ πάει να πάρει λίγο τα πάνω του, βγαίνουν αυτοί και τα τσακίζουν… ΚΡΙΜΑ ο κόσμος άλλαξε, αλλά ο χαβάς, χαβάς…

  • Γιατί ο κύριος Στρατάκης το συνεχίζει το έργο? Μήπως νομίζει πως έκανε και κανα κατόρθωμα? Τον κύριο Κασαπίδη τον βολεύει η ανάδειξη του θέματος για να αποφύγει άλλου είδους κριτική από την αντιπολίτευση και κυρίως από τη Γεωργία. Σταματείστε λοιπόν, κύριε Στρατάκη !!! Φτάνει!!!

  • Κουράσαμε.
    Ένας πρώην ανένσημος βουλευτής (Περιφερειάρχη), εναντίον ενός δημόσιου υπαλλήλου κομματικού στελέχους κι αντιστρόφως.
    Αυτό αξίζουμε;
    Πού είναι οι αγωνιστές του ιδιωτικού τομέα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.