Ευχαριστήρια επιστολή προς φιλόζωους της Κοζάνης

17 Μαρτίου 2021
16:42

Στις 20 Δεκεμβρίου 2020 είχα κάνει την διπλανή ανάρτηση στο kozan.gr  https://kozan.gr/archives/321828 και ζητούσα αν ενδιαφέρεται κανείς να υιοθετήσει κάποιο από τα κουτάβια των φωτογραφιών, που γεννήθηκαν σε γειτονιά της Ποντοκώμης. Επίσης έκανα ενέργειες ζητώντας από τον Δήμο Κοζάνης να στειρώσει τη μάνα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Γνωρίζοντας ότι η φίλη μας και παλιά καλή γειτόνισσά μας η Αγγελική ασχολείται με τα αδέσποτα και τους φιλόζωους της Κοζάνης, ζήτησα τη συνδρομή της. Η βοήθειά της ήταν άμεση!! Επικοινώνησε με τον Χάρη και αυτός με τη σειρά του έκανε τις δικές του επαφές και τα κουτάβια υιοθετήθηκαν πολύ γρήγορα και ήδη βρίσκονται στα νέα τους σπίτια και σε πολύ καλά χέρια!!! Είχε έρθει όμως και η σειρά της μάνας που επειγόντως έπρεπε να στειρώθει γιατί είχε έρθει η “ώρα της” και η νέα εγκυμοσύνη της ήταν θέμα εβδομάδων. Και πάλι έδρασε η Αγγελική! Με την άμεση επέμβαση της Κέλλυ (και την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας) το σκυλί βρέθηκε στον κτηνίατρο και με ευρωπαϊκή επιχορήγηση(κάτι το οποίο νομίζω πως θα έπρεπε να κάνει ο Δήμος) στειρώθηκε (φώτο) και επέστρεψε στη γειτονιά που την αγαπάμε όλοι και την φροντίζουμε! Με την παρούσα επιστολή λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και η γειτονιά μας, την Αγγελική, την Κέλλυ και τον Χάρη που χάρη στο ενδιαφέρον τους, τις ενέργειες και τις προσπάθειές τους βρήκαμε λύση στο θέμα των αδέσποτων, της δικής μας γειτονιάς, γιατί από όσο καταλάβατε η απουσία του Δήμου είναι εκκωφαντική…
Υ.Γ. Και για υστερόγραφο, θα ήθελα να ρωτήσω εσένα, που βρέθηκες στη διασταύρωση του Μαυροδενδρίου την Κυριακή 14 Μαρτίου και μέσα στο σούρουπο εγκατέλειψες ένα θηλυκό κυνηγόσκυλο και αυτό το κακόμοιρο έτρεχε από πίσω σου, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ;;;;;; Δυστυχώς για το δόλιο το ζωάκι και ευτυχώς για σένα, ο σύζυγός μου, που σε είδε εκείνη την ώρα από μακριά , δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα σου αφού εσύ έφυγες σαν κυνηγημένος….
Αλήθεια; Όταν το έβλεπες από τον καθρέφτη να τρέχει από πίσω σου, δεν ίδρωσε καθόλου το αυτί σου;;;; Δεν ένιωσες τίποτα;;;
Το ζωάκι τρομαγμένο τελικά από τα αυτοκίνητα, έφυγε με κατεύθυνση προς το βενζινάδικο της BP…
Δυστυχώς κάποιοι σαν εσένα έφεραν την κατάσταση με τα αδέσποτα στο αμήν….
Η επιστολή μου είχε συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, και ξεκίνησε για άλλο λόγο, αλλά δε θα μπορούσα να μην αναφέρω αυτό το απαράδεκτο γεγονός!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.