H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: Μηδενικά τα ενοίκια για τον μήνα Απρίλιο

18 Μαρτίου 2021
11:59

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

     Σας ενημερώνουμε ότι το Οικονομικό Επιτελείο σχεδιάζει και για τον μήνα Απρίλιο μηδενικά ενοίκια, για τις κλειστές επιχειρήσεις με κρατική εντολή και 40% για τις πληττόμενες.

     Επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών Κος Βεσυρόπουλος με την Απόφαση 1040/2021, έδωσε ΛΥΣΗ σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που απασχολούσε πολλές επιχειρήσεις.

     Με την ως άνω απόφαση εάν ένα υποκατάστημα επιχείρησης κλείσει με κρατική εντολή και η κεντρική επιχείρηση ανήκει στις πληττόμενες, τότε δικαιούται πλήρη  ΑΠΑΛΛΑΓΗ του ενοικίου και όχι του 40%. Απλά σε αυτή την περίπτωση το υποκατάστημα συμπαρασύρει σε πλήρη απαλλαγή και την κεντρική επιχείρηση. π.χ. Εάν μια κεντρική επιχείρηση επεξεργάζεται τσάι – καφέ δικαιούται μείωση ενοικίου 40%. Εάν όμως το υποκατάστημα είναι καφετέρια που κλείνει με κεντρική εντολή, δικαιούται πλήρη απαλλαγή από το μίσθωμα.

Για το Δ.Σ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Ένα σχόλιο

  • Αν το κεντρικό είναι καφέ και το υποκατάστημα μίνι μάρκετ 24ωρο ανοικτό δίνει μειωμένο; και τη δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα από το μίνι μάρκετ τότε τι γίνεται;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.