Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας

18 Μαρτίου 2021
15:20

Η διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας μεταφέρει το “Ευχαριστώ”στον Δήμο Εορδαίας για την ευγενική προσφορά διάθεσης τροφίμων και ειδών υγιεινής σε ευπαθείς οικογένειες του δήμου συνεισφέροντας ουσιαστικά στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς την πολύτεκνη οικογένεια.
Επίσης να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Εορδαίας κ.Παναγιώτη Πλακεντά για την πραγματοποίηση της προεκλογικής του δέσμευσης της επιστροφής κατά 50% των δημοτικών τελών ,από 30% που ήταν μέχρι πρότινος , στην κύρια κατοικία ,στο τιμολόγιο της ΔΕΗ σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες δίχως εισοδηματικά κριτήρια.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Μαρία Αντωνιάδου. Μιχάλης Παραστατίδης

Ένα σχόλιο

  • Αν είναι δυνατόν συγχαίροντας μεταξυ τους. Η προεδρος του συλλόγου αν δεν κάνω λάθος είναι και αντιδημαρχος… Και συγχαίρει τον δημαρχο. Λοκ νταουν μέχρι το 2050

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.