Συγχαρητήριο μήνυμα προς την ομάδα ΑΝΔΗΜΑ του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, για την 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική

18 Μαρτίου 2021
18:23
Κανένα σχόλιο

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, για την διάκριση τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργάνωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ). Η ομάδα ΑΝΔΗΜΑ που αποτελείται από τις μαθήτριες Μαρία Νικολιά και Αναστασία Παπαδοπούλου, καθοδηγούμενη από τον καθηγητή Μαθηματικών του Γυμνασίου κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, κατάφερε να πάρει την 4η θέση ανάμεσα σε 98 ομάδες από 30 Γυμνάσια της χώρας που έλαβαν μέρος.

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αποδεικνύουν την μεθοδική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στις Δημόσιες σχολικές μονάδες, ενώ μέσα από τη συγκεκριμένη δημιουργική ενασχόληση μπορούν να διακριθούν παιδιά που ενδιαφέρονται για τη στατιστική επιστήμη, την οικονομία, την χάραξη πολιτικών και την λήψη αποφάσεων.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον κ. Κωνσταντινίδη καθώς και στους γονείς των παιδιών, που συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή έχοντας καθοριστική συμβολή στην πολύ σημαντική διάκριση τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.