Το 49ο τεύχος του Together κυκλοφορεί!

19 Μαρτίου 2021
12:30
Κανένα σχόλιο

Γνωρίσαμε τον Vratislav Pecka που φιλοτέχνησε το εξώφυλλό του 49ου τεύχους μας. Περάσαμε μια εβδομάδα με την Νικολέτα Σαββάκη, μοιραστήκαμε τις στιγμές μας, ήρθαμε κοντά! Παρασυρθήκαμε από το ρόλο, την καλλιτεχνική επιτέλεση της performance της Χρυσηίδας Δανιηλίδου. #Μetoo? You too, ρωτήσαμε με τον εικαστικό Χάρη Κοντοσφύρη.

Γνωρίσαμε την Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, μια εθελοντική ομάδα που έδωσε άλλη πνοή στην διαδικτυακή Κοζανίτικη αποκριά. Συναντήσαμε τον Βασίλη Τριανταφύλλου, διευθύνοντα σύμβουλο της Vact και συζητήσαμε για το επιχειρείν, τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, τις προκλήσεις στην Δυτική Μακεδονία. Συνομιλήσαμε με τον Τάκη Σαρρή , CEO της Juwi Ελλάς και καθ ύλην αρμόδιο για την ανάληψη, διεκπεραίωση και ολοκλήρωση του μεγαλύτερου έργου στην Ελλάδα, έργο φάρο για την Δυτική Μακεδονία. Αναλύσαμε το αποτύπωμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον πρύτανη του ΠΔΜ Θεόδωρο Θεοδουλίδη και συζητήσαμε για τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης στη νέα εποχή. Ο Νίκος Κολτσίδας , ιδρυτικό μέλος της Proud Farm, μας ξενάγησε στην ενεργειακή κοινότητα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασισμένη στο όραμα νέων κτηνοτρόφων για μια βιώσιμη κτηνοτροφική παραγωγή με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία. Απαντήσαμε στις ανισότητες με ενδυνάμωση των γυναικών. Σώσαμε την γειτονιά, το δάσος, το μέρος που ζούμε και αγαπάμε με την Save Your Hood Koζάνης. Επισκεφθήκαμε το ορειβατικό καταφύγιο Λαγομάνα Πιερίων του ΕΟΣ Κοζάνης. Αποδράσαμε στο καταπράσινο ορεινό Βόιο και γνωρίσαμε τα ξακουστά καστανοχώρια του.

Φτιάξαμε το δέντρο της αγάπης με τα παιδιά στην δομή ημερήσιας φροντίδας για ΑΜΕΑ ΟρίΖωντας ΚοινΣΕπ. Κάναμε τον απολογισμό των δράσεων της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας « Ο Νέστωρ» , το πρώτο ειδικό κέντρο ημέρας Alzheimer στην Κοζάνη, με τον επιστημονικό υπεύθυνο και Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Κωνσταντίνο Αραπίδη. Περάσαμε από την κατανόηση στην αποδοχή του Αυτισμού με τον Κώστα Διδίλη.

Γράψαμε γράμμα στο φεγγάρι, σπάσαμε μια εξάδα πιάτα, βρήκαμε τον Κουτσαβάκη, περάσαμε στις μετά Νεφέλες εποχή, πήγαμε Ανατολή και Δύση. Γράψαμε μουσική λευκή για τον Αλεσάντρο Μπάρικο, διαβάσαμε το «Χρυσό Βραχιόλι» της Σοφίας Νικολαϊδου και τις πλανητικές διελεύσεις των πλανητών.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν και συντέλεσαν στην έκδοση του τεύχους μας!

Καλή ανάγνωση και καλή δύναμη,

Together team

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.