kozan.gr: Έξαλλος ο Χρήστος Ποντίκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων με τον Β. Κωνσταντόπουλου: “Nαι κ. Κωνσταντόπουλε, πηγαίνετε αυτό τον τόπο πίσω. Να σηκωθείτε να φύγετε εσείς κι όχι ο κ. Μπουκουβάλας. Φτάνει πια! Φτάνει! Nα σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσει αυτός ο τόπος” (Βίντεο)

19 Μαρτίου 2021
13:13

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων εντύπωση προκάλεσαν τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Χρήστου Ποντίκη, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλο, σε σχέση με την κριτική και τα σχόλια του τελευταίου. “Nαι κ. Κωνσταντόπουλε, πηγαίνετε αυτό τον τόπο πίσω. Να σηκωθείτε να φύγετε εσείς κι όχι ο κ. Μπουκουβάλας (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου). Φτάνει πια! Φτάνει! Nα σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσει αυτός ο τόπος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χ. Ποντίκης. Δείτε τι συνέβη:

 

3 σχόλια

  • Ο Κωνσταντόπουλος δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξανακατέβει υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές . Εκτός και αν δεν καταφέρει να κάνει συνδυασμο . Και όπως όλα δείχνουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοινά αποδεκτό υποψήφιο ….τον ειδικό αρθρογράφο μηχανικο του αντιχυταμ….

  • Κι ο Κωσταντοπουλος οταν τον υποτιμαει τον Χρ. ποντικη λεγοντας καθε φορα οτι τους λογους του κ τις δημοσιευσεις τα γραφει αλλος,δεν ξυνεται στη γκλιτσα του τσομπανη?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.