Χ. Ελευθερίου: “Ξεκίνησε και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Ελάτης ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 1.450.000 ευρώ”

20 Μαρτίου 2021
10:19

Ξεκίνησε και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Ελάτης ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 1.450.000 ευρώ. Τεράστιο έργο υποδομής που ωρίμασε δημοπράτησε και θα εκτελέσει η νέα Δημοτική Αρχή μετά από υπέρ-προσπάθειες της τεχνικής μας υπηρεσίας που την υπερευχαριστούμε. Η εικόνα του Δήμου αλλάζει όσο και αν κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αμαυρώσουν την εικόνα του Δήμου μας. Γίνεται ναι γίνεται γιατί για να δημιουργήσεις πρέπει να μπορείς να ονειρευτείς.

6 σχόλια

  • Η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η μελέτη και η ωρίμανση του έργου έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου. Όπως και αντίστοιχα και για τις άλλες υδρεύσεις Τριγωνικού και Μεταξά.
    Μην μας λέει ο δήμαρχος ότι θέλει. Κουτόχορτο δεν τρώμε.
    Η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Ελευθερίου δημοπράτησε το έργο και το εκτελεί.
    Να δούμε τι θα έχει να εκτελέσει όταν τελειώσουν όσα οι προηγούμενοι τους ετοίμασαν.

  • 25 έτοιμα έργα παρέλαβε ο Ελευθερίου και μπόλικο χρήμα στα ταμεία καθώς ο κοσματοπουλος (ο οποίος στηριξε Ελευθερίου) αδιαφορούσε ενώ η τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες δούλευαν όπως συμβαίνει και τώρα δηλαδή.ετοιμη τροφή βρίσκει ο Ελευθερίου

  • Βρήκε ετοιμες προς δημοπράτηση αντικατάσταση παιδικών χαρών, αναβάθμιση παιδικών σταθμών, αντικατάσταση δικτύων κλπ
    Και όμως λέει σάπιο κάτι τι πριν από αυτόν! Και όμως απαξιώνει τους εργαζόμενους που βγάζουν την δουλειά!

  • Χαλαρώστε και απολαύστε τα έργα πού κάνει ο Ελευθερίου και η παράταξη τού και βγάλτε όση χολή θέλετε.
    Θα τούς έχετε για πολύ κι καιρό εκεί για να βλέπετε τι κάνουν.
    Υπομονή καί κουράγιο
    Γιατί ΓΊΝΕΤΑΙ.

  • Το θεμε είναι να γίνουν τα έργα που πριν 3-4 χρονιά σχεδιάστηκαν ως επιτακτικά από … τον Κοσματοπουλο. Κάποιοι … άλλοι όμως τα έσπρωχναν βημα-βημα, με επί τόπου ενέργειες με τους … μελετητές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.