Διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, από τον Όμιλο “ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ”, την Κυριακή 28 Μαρτίου – Ελεύθερη συμμετοχή

22 Μαρτίου 2021
12:34
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές,

Ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών τους διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Ταουσάνη Χρήστο, Διδάκτορα ΑΠΘ, σύμβουλο σταδιοδρομίας, συγγραφέα και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.
Λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές που έχουν επέλθει στα δεδομένα που αφορούν στην εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια, στις αλλαγές αναφορικά με τα μηχανογραφικά αλλά και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη “μετα covid19” εποχή, υλοποιούμε το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να ενημερώσουμε μαθητές και γονείς για όλες αυτές τις σημαντικές αλλαγές.
Ο Δρ Ταουσάνης σε μια διαδραστική παρουσίαση θα μας αναπτύξει τα ακόλουθα σημεία και στο τέλος θα δεχθεί και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες:

Ενδεικτικά πεδία
• Πως κάνω τις κατάλληλες επιλογές σπουδών σε περιόδους κρίσης
• Οι σημαντικές αλλαγές στην αυριανή αγορά εργασίας λόγω της πανδημίας
• Επαγγέλματα του Μέλλοντος & Καινοτόμες Εξειδικεύσεις
• Τι αλλάζει στις φετινές Πανελλαδικές
• Τι πρέπει να γνωρίζω για τα νέα δεδομένα που αφορούν τελειόφοιτους & Μαθητές της Α & Β Λυκείου (νέα μηχανογραφικά, ελάχιστη βάση εισαγωγής, νέοι συντελεστές κ.λπ.)
• Σημαντικά Σημεία των Επιστημονικών Πεδίων
• Παράμετροι Επιτυχίας στο Σχεδιασμό της Σταδιοδρομίας μας

Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα μας αναλύσει όλες τις αλλαγές, σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες αλλά και θα παρουσιάσει μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και ερωτήσεις στον Δρ Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 18:30. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο και να κάνετε την εγγραφή σας.

https://employedu.clickmeeting.com/995363982/register

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.
Εναλλακτικά μπορείτε να αποθηκεύσετε απευθείας το link που θα σας εμφανίσει κατά την εγγραφή σας.  Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ : 24610 35518 .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.