Δήμος Βελβεντού: Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου

22 Μαρτίου 2021
14:37
Κανένα σχόλιο

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 20666/18.3.2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν:

Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός δημόσιων, δημοτικών, ιδιωτικών, τραπεζικών καταστημάτων και οικιών από την 8η πρωινή ώρα της 23/3/2021 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25/3/2021.

Φωταγώγηση και διακόσμηση δημόσιων, δημοτικών, ιδιωτικών, τραπεζικών καταστημάτων και των κεντρικών δρόμων και πλατειών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.

Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021

ΩΡΑ 08:00 `Έπαρση Σημαίας στην κεντρική πλατεία. Χαιρετισμός της ημέρας με κωδωνοκρουσίες.
ΩΡΑ 10:00 Τέλεση δοξολογίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η οποία θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. (Χωρίς τη συμμετοχή κοινού και μαθητών)
ΩΡΑ 11:00 Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων από:

1. Δήμαρχο,

2. Πρόεδρο Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Βελβεντού ,

χωρίς την παρουσία κοινού

ΩΡΑ 18:30 Υποστολή Σημαίας.

 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας, η  μαθητική παρέλαση και οι εορταστικοί χοροί  δεν θα πραγματοποιηθούν .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.