kozan.gr: Στέργιος Γκανάτσιος: “Εδώ και 10 μέρες το νοσοκομείο της Κοζάνης δέχεται πολύ μεγάλη πίεση, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων που έχουμε – Δίνονται εξιτήρια αλλά με το που αδειάζουν τα κρεβάτια γεμίζουν πάλι – Τα αποτελέσματα της νοσηλείας των ασθενών είναι καλύτερα από αυτά της περιόδου Οκτωβρίου- Νοεμβρίου” (Βίντεο)

22 Μαρτίου 2021
19:30

Ο Διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιος Γκανάτσιος, μίλησε, στο West Channel, για τη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, τους εμβολιασμούς, τη νέα πτέρυγα και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «αποψίλωση» από γιατρούς στη Παθολογική κλινική του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης.

3 σχόλια

    • Το εχεις γφαψει 50 φορες,δε βαρεθηκες τα ιδια και τα ιδια;Ποιος σου ειπε εσενα οτι ο κ.διοικητης δεν ειναι ικανος;Τι εισαι εσυ και κρινεις την ικανοτητα ενος διοικητη;Εχεις μετρα και σταθμα, περι την υγεια;Γραψε το επωνυμο σου αν το λενε τα κοτσια σου.Παρε και ενα :Ντου αρα λυκους,τραχανιαη του καναπε.

      • Ειμαι ενας πολιτης της Κοζανης που εχω δει με τα ματια μου χροοοονια τωρα το χαλι του νοσοκομειου και ξερω και εκ των εσω τι γινεται γιατι εχω φιλους στο νοσηλευτικο προσωπικο.
        Περα απο αυτο, το βασικο ειναι οτι εχω μετρα και σταθμα ως ασθενης, ως συγγενης ασθενων και ως ενεργος πολιτης! Τι μας λες δηλαδη, οτι πρεπει να εισαι γιατρος; οτι πρεπει να εισαι ΤΙ για να κρινεις εναν διοικητη; Λες και μιλας για τον πάπα με το “αλαθητο”!

        ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΟΥΡΔΑ – αφου θες και Κοζανιτικη διαλεκτο.

        Θες και το επωνυμο μου; Νικος Σουσουλακης, πληρες ονοματεπωνυμο. Για πες και το δικο σου (να δουμε τι θα καταλαβεις)!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.