kozan.gr: “Άδειασμα”, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στην εισήγηση του Προέδρου Ν. Κεφάλου, να σταλθούν, στον Οικονομικό Εισαγγελέα, οικονομικά στοιχεία, που αφορούν στην παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης «Το Τάβλι», προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος – Αποφασίστηκε να προηγηθεί έρευνα από ορκωτό λογιστή καθώς θεωρήθηκε ότι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο δεν ήταν αρκετά

23 Μαρτίου 2021
13:10

“Άδειασμα”, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στην εισήγηση του Προέδρου Ν. Κεφάλου, να σταλθούν, στον Οικονομικό Εισαγγελέα, οικονομικά στοιχεία, που αφορούν στην παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης «Το Τάβλι» (θέμα που αποκάλυψε το kozan.gr – δείτε εδώ σχετικά), προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Να προηγηθεί έρευνα από ορκωτό λογιστή, καθώς θεωρήθηκε ότι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο δεν ήταν αρκετά και στηρίζονται σε προσωπική έρευνα του ιδίου, αποφάσισε με εισήγηση μελών της συμπολίτευσης το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στην χθεσινή του συνεδρίαση. Στην περίπτωση που το πόρισμα του ορκωτού λογιστή δείξει κάτι μεμπτό τότε θα ακολουθηθεί η προτεινόμενη διαδικασία από τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ.

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.