kozan.gr: B. Kωνσταντόπουλος: “Η υπόθεση πήρε το δρόμο της για την δικαιοσύνη – Περιμένω από τον δήμαρχο να αποδοκιμάσει και να καταδικάσει το σχόλιο αυτό”

23 Μαρτίου 2021
13:35

Σε χθεσινή ανάρτηση του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου (δείτε εδώ σχετικά) η οποία, δημοσιεύτηκε στο προσωπικό προφίλ του στο facebook κι αναφέρεται στην αγωγή του Β. Κωνσταντόπουλου με την οποία ο τελευταίος διεκδικεί, την επιστροφή κρατήσεων από τη μισθοδοσία του, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος, υπήρξε ένα σχόλιο, που ενόχλησε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, ο οποίος και προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση: “Εμφανίστηκε χθες σε ανάρτηση του δημάρχου που αφορά νόμιμη ενέργειά μου, ένα απαράδεκτο και συκοφαντικό σχόλιο πολίτη. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της για την δικαιοσύνη. Περιμένω από τον δήμαρχο να αποδοκιμάσει και να καταδικάσει το σχόλιο αυτό, προβαίνοντας στις δέουσες ενέργειες. Σε αντίθετη περίπτωση θα φαίνεται ότι το υιοθετεί”.

7 σχόλια

  • Εχουμε βαρεθει να βλεπουμε προσωπικες υποθεσεις στον τυπό.Κ.Κωνσταντοπουλε, δε μας ενδιαφερουν τα προσώπικα σου παρτο χαμπαρι.Κουρασες.

  • ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ…..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ…
    ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ…ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ…..ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ….
    ΣΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ….

    • Πλάκα κάνεις ρε “δίκαιε”; Ποιος είναι φοβισμένο γατάκι η συγκεκριμένη που δεν έχει αφήσει ανάρτηση για ανάρτηση να μην την σχολιάσει; Ο Κωνσταντόπουλος τι κακό έκανε δηλαδή; Στον δικό του τοίχο γράφει και υπερασπίζεται τον εαυτό του από τα ψέματα της. Δεν κοιτάς τον δημαρχο που βγαίνει καθε 6 ώρες και βαζει φωτογραφία.

  • Όπως φαίνεται απ’ τα σχόλια κι όπως φάνηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 17-18/3, ο Δήμαρχος κι ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου μπορούν να συκοφαντούν τους υπόλοιπους. Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο, όπου φαίνεται επακριβώς τι είπαν και οι δυο τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.