Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 24 Μαρτίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης: σχετικά με την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στη Δυτική Μακεδονία, προοπτικές και κίνδυνοι.

23 Μαρτίου 2021
16:36

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (τεύχος Α’ 55/11-3-2020) και του υπ’ αριθ. 33954/2-6-2020 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη 24η Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, με θέμα:

1: Συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στη Δυτική Μακεδονία, προοπτικές και κίνδυνοι.

4 σχόλια

  • Περιφερειάρχη βάλτε φρένο στην καταστροφή που γίνεται στην δήθεν ανάπτυξη της περιοχής αυτό που γίνεται είναι έγκλημα …..Κρίμα για την περιοχή που ηλεκτροδότησε όλη την Ελλάδα να τη καταστρέφουν και όλοι να κάνουν πως δεν βλέπουν….έλεος.

  • Μέχρι τώρα κουβεντα (ούτε κιχ) δεν ακούστηκε από τον ΚΑΣΑΠΙΔΗ για τον ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ και την ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ του Δήμου Κοζανης ; Γιατί άραγε

  • Στη Μάνα Νερού έγινε κατάτμηση έργου με την υπογραφή Κασαπίδη, για να μην υποχρεωθούν να κάνουν Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Αλλά οι επιπτώσεις υπάρχουν, δεν μπορείς να περιφράξεις και να καλύψεις με καθρεφτάκια τεράστιες εκτάσεις, χωρίς μέτρο. Σ’ όλα τα πράγματα χρειάζεται μέτρο, το λέγανε και οι αρχαίοι! Θα είναι συνυπεύθυνος και ο Κασαπίδης και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο, αν γεμίσει η περιοχή καθρεφτάκια και αιολικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.