Χρήστος Ποντίκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων: “Η απάντησή μου στην ανάρτηση του κ. Τσιφτσιάν. Μπορούμε, δεν μπορούμε, θα κυκλοφορούμε στα Σέρβια γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ”

24 Μαρτίου 2021
13:25

Κύριε Τσιφτσιάν εμείς δεν θα στείλουμε τα Μ.Α.Τ.

Επίσης, δε θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε από ντροπή, αλλά ούτε θα αλλάζουμε τις αναρτήσεις κάθε δέκα λεπτά για να δουμε ποιες μας συμφέρουν, σβήνοντας αυτές που δε μας συμφέρουν… Α κ κάτι ακόμη πρέπει να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου εκτός αν μερικοί μιλάνε εκ του ασφαλούς. Όσο για το ποστ δυστυχώς  πάλι λάθος είσαι, διότι αύριο θα βγάλεις άλλο με άλλη σειρά.. επέλεξε επιτέλους ποιο σχόλιο τελικά έγραψες, ποιο έβγαλες κ ποιο θα βάλεις αύριο. Εγώ προσωπικά κύριε Τσιφτσιαν θα ήθελα να τα πούμε από κοντά για να συζητούμε τα πραγματικά προβλήματα.. εκθέσεις ιδεών έχουμε όλοι μας.. Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ. Μπορούμε δεν μπορούμε στα Σέρβια θα κυκλοφορούμε γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ανδρέα Τσιφτσιάν που προηγήθηκε

15 σχόλια

    • Ουτε και καμια τοποθετηση των θεσμικα υπευθυνων και εκλεγμενων στη Δημοτικη Αρχη απο την περιοχη Καμβουνιων και Λιβαδερου, σχετικα με το ΧΥΤΑΜ! Κλασικη γαργαρα!!! Μπραβο στην Σπυριδου που απο την αρχη ειχε ξεκαθαρη θεση ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑΜ!!!

  • Όλοι ζείτε στα Σέρβια; Και ο γραμματέας; Και ο ειδικός σύμβουλος απολιγνιτοποιησης; Και βρε Ποντικη, στον Μπουκουβαλα απευθύνθηκε ο Τσιφτισιαν εσύ τι είσαι; Αντ’αυτου;

      • Χαλάρωσε εδώ έχουν άποψη αυτοί που ζουν στην Γαλλία!
        Πάντως κανείς δεν μίλησε για τα Σέρβια. Για τον χυτά αμιάντου στο Ζιδανι στο Μικρόβαλτο μιλάνε. Αλλά ξέρει κανείς από την δημοτική αρχή που είναι; Όλη τους η ζωή η πλατεία στα Σέρβια!
        Αλλά γιατί τόσος ντόρος; Εσύ Ποντικης δεν ψήφισες όχι στον χυταμ;

      • Προεδρε προδοθηκες…προσεχε πως γραφεις την επομενη φορα…ειναι ιδιος ο τροπος γραφης…προσεχε!

  • Βρε Χρήστο ο Μπασιάς πήρε θέση ξεκάθαρα κατά του χυταμ και ΔΕΝ ζει στα Σέρβια. Η δική σου θέση ποια είναι;ποια είναι η θέση ενός σερβιωτη για κάτι που γίνεται στα Καμβούνια και οι καμβουνιωτες ΔΕΝ το θέλουν; Αλήθεια θα συνεχίσετε ακόμα την διχόνοια σερβιωτες -μη σερβιωτες;

  • Το συμβούλιο ψήφισε κατά του ΧΥΤΑΜ αλλά είναι κατά της ομάδας που είναι κατα΄του ΧΥΤΑΜ! Επίσης ο Τσιφτιάν έκανε σχόλιο για αυτούς που είναι υπέρ του ΧΥΤΑ. Γιατί οι κύριοι το πήραν προσωπικά; Έχουμε μπερδευτεί γενικά. Μήπως η ομάδα που είναι κατά του ΧΥΤΑ είναι ΥΠΕΡ τελικά; Ένας να μας εξηγήσει ποιος είναι υπέρ, ποιος είναι κατά, ποιος είναι ουδέτερος, ποιος έφερε το ΧΥΤΑ, τι είναι ΧΥΤΑ, τι είναι η ζωή τελικά και ποιο το νόημα!

  • Το συμβούλιο με 16 ψήφους είπε μετά σκέτα όχι (Κωνσταντόπουλος Σπυρίδου Γεωργακόπουλος ανεξάρτητοι). Η παράταξη Ελευθερίου είπε”όχι με 5προυποθεσεθς” και ταυτόχρονα επιτηθετε στην ομάδα που είναι ενάντια στο χυταμ….ο νοων νοειτω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.