kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “879 τα ενεργά κρούσματα συνολικά στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – 565 στην Π.Ε. Κοζάνη, 192 στην Π.Ε. Καστοριάς, 77 στην Π.Ε. Γρεβενών και 45 στην Π.Ε. Φλώρινας” – Προανήγγειλε πως τα σημερινά κρούσματα που καταγράφονται σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης θα ανέρχονται σε 75 (Bίντεο)

24 Μαρτίου 2021
15:12

 

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, στη σημερινή συνεδρίαση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: “879 τα ενεργά κρούσματα συνολικά στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – 565 στην Π.Ε. Κοζάνη, 192 στην Π.Ε. Καστοριάς, 77 στην Π.Ε. Γρεβενών και 45 στην Π.Ε. Φλώρινας” , ενώ προανήγγειλε πως τα σημερινά κρούσματα που καταγράφονται σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης θα ανέρχονται σε 75.

 

7 σχόλια

  • Πολύ σωστά θέτεις τα θέματα Περιφερειάρχη . Πάνω από όλα η υγεία. Είναι σημαντική η θέση που παίρνεις στο κομμάτι αυτό και ανησυχείς για την υγεία όλων.

  • Περιφερειάρχη να προχωρήσετε σε απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους της Περιφέρειας , σε όλα τα γραφεία. Οι εργαζόμενοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς στον χώρο εργασίας τους

  • Μπράβο στον Περιφερειάρχη για την ευαισθητοποίηση του στο συγκεκριμένο θέμα. Να γίνεται απολύμανση στους χώρους της Περιφέρειας κάθε ένα μήνα . Έτσι θα υπάρχει προστασία της υγείας των εργαζομένων.

  • Εντάξει μας είπε και σήμερα τους αριθμούς του Τζόκερ ο κύριος διακοσμητικός. Βρε δώστε στο παιδί μια εκπομπή λέμε αχαχαχαχ!

  • Αφήστε τις σπολυμανσεις στους χώρους της περιφέρειας που είναι εύκολη δουλειά και αυτονόητη .Στους χώρους των εργοστασίων της ΔΕΗ και σ αλλους παρόμοιους χώρους εργασίας οπω η υπό κατασκευή μονάδες 5 , οπου συνολικά εργάζονται περί τις 10000 κόσμος θα κάνετε κάτι ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.