kozan.gr: H Αρχιερατική Δοξολογία για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Μαρτίου 2021
10:52

Η Αρχιερατική Δοξολογία για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 στον Ιερό Ναό  Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας και ο Πανηγυρικός της ημέρας, από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας Παύλο Ταγτεβερενίδη.



Ένα σχόλιο

  • Το σχόλιο για τους βουλετές κύριο Παπαδόπουλο και κυρία Βρυζίδου που μπόρεσα να διακρίνω.

    Η τελετή της δοξολογίας χωρίς τη συμμετοχή λαού-πιστών ! Γιατί; Λόγω πολιτικής απόφασης και όχι επιστημονικής , όχι της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
    Εάν επιτρεπόταν συμμετοχή πιστών με μάσκες και σε απόσταση 5 μέτρων θα προκαλούσε διασπορά του ιού ; Δεν θα βρεθεί επιστήμονας, που σέβεται τον εαυτό του, να απαντήσει ΝΑΙ. Τότε προς τι η απαγόρευση;
    – Απαγορεύεται από το Σύνταγμα (αρθ. 13 παρ. 2) και από το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων (αρθ. 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αρθ. 18 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα) η πλήρης κατάργηση της συλλογικής διάστασης της ελευθερίας της λατρείας, εξαιτίας οποιουδήποτε νόμιμου συνταγματικού ή διεθνούς περιορισμού, περιλαμβανομένου και εκείνου της δημόσιας υγείας.

    Aσφαλές συμπέρασμα : H Ορθόδοξη Εκκλησία μας υφίσταται μια πρωτοφανή δίωξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.