Σέρβια: Οι εκδηλώσεις εορτασμού για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 (Bίντεο)

25 Μαρτίου 2021
14:51
Κανένα σχόλιο

Στην κεντρική πλατεία Σερβίων , πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. , εκδηλώσεις για την Επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 , ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Προηγήθηκε η τέλεση της Δοξολογίας , στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής Σερβίων.

Οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού τελέστηκαν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και οδηγίες λόγω της πανδημίας covid-19 με περιορισμένο αριθμό παρευρισκομένων (9 ατόμων).

Ακολουθεί το βίντεο με τις εκδηλώσεις της ημέρας καθώς και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου.

25η Μαρτίου (1821-2021)

200 Χρόνια Ελεύθεροι.

Χρόνια Πολλά στον απανταχού Ελληνισμό.

Πηγή cerbiwnfrouros.blogspot.com

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ (1821-2021) ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.