ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία»

25 Μαρτίου 2021
20:58

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

«Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία»

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Όλοι εμείς οι αληθινά μικροί και πολύ μικροί επιχειρηματίες της Περιφέρειας ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που πραγματικά πληγήκαμε βάναυσα από την πανδημία του κορωνοϊού, είτε υποβάλλαμε Αίτηση για την Προκήρυξη είτε όχι:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

«Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία» του Ε.Π της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, και ιδίως για περιπτώσεις όπως:

Α) επιχειρήσεων που ήταν σε λειτουργία κανονικά με αύξηση του τζίρου τους, συνεπώς δεν επλήγησαν από την πανδημία,

Β) επιχειρήσεων των αιρετών ή συγγενικών τους προσώπων (διότι είναι φανερό ότι γνώριζαν πολύ νωρίτερα τα κριτήρια και ‘φρόντισαν’ να τα πληρούν),

Γ) κονδύλια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στις άμεσες ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ

την επαναπροκήρυξη του προγράμματος με δίκαια κριτήρια και την εξασφάλιση επιπλέον κονδυλίων, καθώς και τη μείωση του ανώτατου ποσού ενίσχυσης, ώστε να ωφεληθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι επιχειρηματίες.

Άλλως τίθεται θέμα κατασπατάλησης Δημοσίου Χρήματος και Ευρωπαϊκών κονδυλίων, και κυρίως αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ Ομοειδών Επιχειρήσεων.

OMAΔΑ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

(έχουν ήδη υπογράψει εκατοντάδες συνάδελφοι και καλούμε όσους αδικήθηκαν να συμμετάσχουν στον αγώνα μας)

Για πληροφορίες: 6974229020 Γιάννης Καρανάτσιος

79 σχόλια

    • ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ 75% .ΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΛΕΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- COURIER- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ- ΜΥΛΟΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΠΑΓΚΟΙ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.

    • ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ 75% .ΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΛΕΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- COURIER- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ- ΜΥΛΟΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΠΑΓΚΟΙ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.(ΥΓ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ )

      • Φιλε μου,ήταν όλοι κλάδοι πληττόμενοι στο πρώτο lockdown.Πρέπει να διεκδικηθεί νέο πρόγραμμα μονο για τις κλειστές επιχειρήσεις.

        • ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΙ Η ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΣΟΔΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ…

          • Ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί δε μας είπες.. πόσους δούλεψες ..καλά να πάθουν όμως κι αυτοί να έχουν μυαλό

        • ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία»ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.ΑΠΕΤΥΧΕ…ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ?(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ)

  • Περισσότερες πληροφορίες στην ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ
    httpss://m.facebook.com/groups/202436108298976?view=info&refid=18

  • Πολύ σωστή κίνηση. Πρέπει να συσπειρωθειτε όλοι εσείς που μείνατε απέξω. Είναι δίκαιο ν ακυρωθεί και να επαναπροκηρυχθει το πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους αληθινά πληττομενους. Αυτή την αδικία να μην την καταπιουμε…

    • Όλοι θα υπογράψουν μη στεναχωριέσαι..μόλις καταλάβουν σε τι είσαι ηθικός αυτουργός θα υπογράψουν να σε καταδικάσουν Που παν να χάσουν τα λεφτά τους και άλλα στα δικαστήρια, εξαιτίας σου.

  • Καντε οτι θα κανετε αλλα ονομαστικα να ξερει και η αλλη πλευρα τι θα κανει στην αντιθετη περιπτωση μην ασχολειστε κουρασατε…

  • Ο,τι έγινε, έγινε.
    Αν ακυρωθεί κι επαναπροκυρηχθεί και περιμένουμε άλλο ένα χρόνο τα αποτελέσματα και την εκταμίευση θα επέλθει ΛΑΊΛΑΠΑ στην τοπική αγορά.

  • Τι λέτε ρε παιδια ποιοι είστε να ξέρουμε. Είμαστε επιχειρήσεις που πληρούμε τα κριτήρια και θέλουμε αυτο που είναι δικαιο και σωστό.

    • πολύ τσουτσούριασα και με σένα.
      ας την βρουν την λύση αυτοί που ευθύνονται και που πήραν 40 για τον εαυτό τους και για όλο τους το σόι

      • Εσυ που εχεις το τσουτσουριασμα ξεκινα να ψαχνεις λεφτα για δικηγορους γιατι αυτοι που τα δικαιούνται τα λεφτά νομιμα κ αδιαβλητα δε θα σε αφήσουν ετσι να συκοφαντείς!Δεν πληρούσες τα κρι τήρια,να μην έκανες τα χαρτιά σου!

  • Αν είχες πληγεί από την πανδημία η ήσουν κλειστος το επίμαχο τρίμηνο και έπαιρνες 0 € θα τα έλεγες αυτά?

    • Και πως ρε φίλε δεν είχες τα μόρια να πάρεις τα λεφτά?Κάτι δεν έκανες κάλα το 2019 μάλλον πονηρούλη…

      • Δεν είχα εσωτερική πληροφόρηση, ώστε να μεταθέσω τα τιμολόγια μου, για το Γ’ τρίμηνο 2020, ώστε να παρουσιάσω μεγαλύτερη ζημιά. Ούτε είχα μέσον (και δεν θα το έκανα) στην Περιφέρεια, ώστε να βάλουν(από τα πλάγια) και μένα στην λίστα,των ενισχυμένων. Αν παρόλα αυτά εσύ ενισχύθηκες με δίκαιο τρόπο, Θα έπρεπε να μας στηρίζεις, γιατί και μεις δίκαιο έχουμε που πήραμε 0€. Πως το βλέπεις δηλ. ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ και ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    • Ήσουνα σωστός με τις υποχρεώσεις τα προηγούμενα χρόνια; αποδείξεις εκοβες; για ποιο λόγο σε έβγαλαν εκτός; για πες μας

      • Δεν ήξερα να δηλώσω τρεις εργαζόμενους δύο μήνες πρίν.
        Γιατί δε μας πήρες ένα τηλέφωνο εμάς?
        Μόνο τους άλλους??

        • Τότε πως ζητάς;όσοι δεν παίρνουν σημαίνει ότι και τα προηγούμενα χρόνια η επιχείρηση τους είχε τα ίδια έσοδα με φέτος εκτός και αν τα προηγούμενα χρόνια δεν κοβόταν ούτε μια απόδειξη.

        • Δηλαδή δικαιούσε σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που κατέθεσες, και σε πέταξαν εκτός για να πάρουν άλλοι;

        • Φιλε αυτο κάνεις μεταθέτεις τα τιμολόγια σου απο δω κ απο κει!Μπράβο σου!Για να το λες το κάνεις κ συ!Και μετά λέτε για ηθική!

  • Εχεις δικιο απλα λεω οτι και αυτη που ειναι στην λιστα δεν θα κατσουν με σταυρομενα χερια ηπηρξαν κρητηρια που τα ορισε ο νομοθετης …

  • Μπράβο. Πολύ σωστή κίνηση. Και στην ΕΕ να τα στείλετε. Αυτό που έγινε ήταν προκλητικό, άδικο, εξωφρενικό. Οι περισσότεροι που τα παίρνουν δεν πρέπει να τα πάρουν. Αθέμιτος ανταγωνισμός,ασυμβίβαστο. Είναι δυνατόν υπεύθυνος τυ ΕΣΠΑ ξέροντας να κάνει αίτηση χωρίς να παραιτηθεί; Ας γίνει επίσημα ένα ερώτημα στην ΕΕ. Τόσους Ευρωβουλευτες έχουμε.

  • Με την ψήφο του Ελληνικού λαού αυτοί οι αιρετοί διοικούν τη Δυτική Μακεδονία. Με την ψήφο του Ελληνικού Λαού διοικούν τον Δήμο. Με την ψήφο οι μεν έτρεξαν για τα σαρανταρια και οι δε για τα χερσολιβαδα.Τι ντροπή για όλους μας.

    • Σιγά κοκκίνησαμε απο ντροπη!Αφήστε τον Κασαπίδη να κάνει τη δουλεία του κ ας κοιτάξει ο καθένας μας τα δικά του λάθη!ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Κ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!ΚΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΉΜΑΣΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ!ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

  • Ε κουρασατε πια!Η περιφερεια εδωσε 40 εκατομμύρια στους επιχειρηματιες της Δυτικης Μακεδονιας κ αυτα τα λεφτα θα μεινουν στην δυτικη Μακεδονια.Το χρημα αγαπητοι συναδελφοι κανει κυκλους!Ο υπαλληλος της μιας επιχείρησης θα αγορασει ρούχα κ θα πιει τον καφέ του στην αλλη επιχείρηση!Εμμεσως οφελούμαστε όλοι οι επιχειρηματιες των τεσσάρων νομών!Το ξέρατε όταν συμμετείχατε ότι ήταν μοριοδοτούμενο το πρόγραμμα κ δε θα μπορούσαν να πάρουν όλοι!

    • Χαχαχαχα!!!! Αυτό ήταν από τα καλύτερα που διάβασα!!!! Χαχαχα!!!!
      Για να κάνει κύκλο το χρήμα, πρέπει να μείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις που δεν χρηματοδοτηθηκαν..

      • Περιμένετε καινούργιο πρόγραμμα φίλε μου από περιφέρεια κ κυβέρνηση .Το να κλείσουμε όλοι μαζί θα σε βόλευε καλύτερα?Να ακυρωθούν δηλ τα δικά μας για να πάρεις εσύ που δεν είχες πτώση τζίρου ή υπαλλήλους!Μπράβο μπράβο!

    • Αυτοί που θα κλείσουν, γιατί δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ μήπως τους ξέχασες. Με το κλείσιμο αυτών των επιχ/σεων θα έρθει η ωφέλεια στην Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

  • Εχετε καταντήσει γραφικοί…Ξέρατε όταν κανατε τα χαρτιά σας ότι ηταν μοριοδοτούμενο το πρόγραμμα!Σταματήστε πια με το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα!

  • Όποιος ειχε μεγάλη μείωση τζίρου πήρε. Τ αλλα ειναι απλα εντυπωσιασμοί…Με ταβανι τα 100 μόρια έμαθα οτι πήραν κ με 25 μορια. Και παρακάτω ίσως…Εσεις τι είχατε 10 – 15 μόρια κ ζητάτε!?

    • Γιατί, αυτοί που είχαν 10-15 μόρια δεν επλήγησαν από την πανδημία;;;; Οι γιατροί και κάποιοι φούρνοι που πήραν 40αρια με 2 και 3 διαφορετικά ΑΦΜ επλήγησαν περισσότερο από μια μικρή επιχείρηση με 2-3 υπαλλήλους και 10-15 μόρια στο πρόγραμμα;;; Οι συγγενείς περιφερειακών συμβούλων επλήγησαν και αυτοί περισσότερο;;; Μάλλον εσείς γράφετε ότι γράφετε για εντυπωσιασμό!!!

      • Δηλαδη αυτοί που είχαν 50 κ 60 μόρια κ το κλείδωσαν το μαγαζί τι να πουν? Εσυ με τα 10 μόρια που αποσκοπούσες ρε φίλε οταν η περιφέρεια έλεγε οτι εχει 40 κ οχι 100 εκ?Η βοήθεια ειναι αναλογη με τη μοριοδότηση!Ευχομαι να βγει κ δευτερο πρόγραμμα να πάρουμε ολοι!

  • Γιατι τους δήλωνες κ ποτέ σου? Φίλε μου επειδή εσύ σκέφτεσαι πονηρά δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι!Ηρέμησε κ σκέψου τι έκανες εσύ λάθος τόσα χρόνια!

  • Για όλους όσους θεωρούνε ότι το πρόγραμμα δεν ακυρώνεται με τίποτα, ότι ενέργειες και να κάνουμε , γιατί η όλη διαδικασία ήταν αδιάβλητη, την απάντηση θα την δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Κρατικών Ενισχύσεων. Θυμίζω ότι τα χρήματα είναι του ΕΣΠΑ.
    Παρακαλώ ανοίξτε το σύνδεσμο και διαβάστε:

    https://ec.europa.eu/competition/forms/intro_el.html

    Ο Φάκελος με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ετοιμάζεται από τους Δικηγόρους και μαζί με τις υπογραφές, που θα μαζέψουμε, θα σταλούνε και στην Αρμόδια επιτροπή της ΕΕ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    • Αν θες τη γνώμη μου μη πληρώσεις το δικηγόρο αν δεν σας έχει αποτέλεσμα. Αυτό που αναφέρεις είναι άλλο πράγμα. Το πρόγραμμα είναι κρατική ενίσχυση και κρίθηκε ότι δεν νοθεύει τον ανταγωνισμό. Πρίν προχωρήσετε σε καταγγελίες ενημερωθείτε πρώτα από τα επίσημα όργανα της περιφέρειάς και του κράτους και αν δεν πεισθείς προχώρησε στην ΕΕ.

  • δεν πηραν χρηματα πενηντα εκατο επιχειρηματίες κρίμα … δεν θα τους έλεγα και πενητες… με τους υπολοιπους στην περιφέρεια τι θα γινει να βγουμε στα παγκακια να λιαζόμαστε…

  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ
    ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤE ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ :

    ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    https://www.facebook.com/groups/202436108298976/?multi_permalinks=222099516332635

  • Δηλαδη εμείς που δικαιούμαστε κ θα κάνουμε αίτημα πληρωμης δε θα πάρουμε τίποτα!Είστε σοβαροί?Είστε επιχειρηματίες?Ποιοι είστε? Εχουμε κ μεις δικηγόρους ξέρετε …Εσεις που είστε πληττόμενοι που τα βρηκατε τα λεφτα για δικηγόρους!?Αναρωτιέμαι ποιος είναι απο πίσω?

    • Και μεις επιχειρηματίες είμαστε και πληγήγαμε από την πανδημία και υπαλλήλους είχαμε και τελικά πήραμε 0€.Αν αντιστέστρεψουμε τα πράγματα και παίρναμε εμείς τα 40000€ και συ 0€ θα σε άρεσε? Α’ ξέχασα εμείς δεν είχαμε εσωτερική πληροφόρηση για μετατόπιση τιμολογίων, ούτε είχαμε γνωστό στην Περιφέρεια (και δεν θα το θέλαμε αυτό). Αν παρόλα αυτά εσύ δίκαια ενισχύθηκες, θα έπρεπε να είσαι μαζί μας και όχι να μας κατηγορείς. Για τα χρήματα μην ανησυχείς, δεν θα σου ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΔΑΝΙΚΆ!

      • Ποια πληροφορηση,σοβαρολογειτε?Ντροπή!Ευχομαι φίλε να βγει καινούργιο πρόγραμμα κ να βοηθηθεις κ συ αλλα τοση χολή δεν την περίμενα!

  • Περιμένετε καινούργιο πρόγραμμα φίλε μου από περιφέρεια κ κυβέρνηση .Το να κλείσουμε όλοι μαζί θα σε βόλευε καλύτερα?Να ακυρωθούν δηλ τα δικά μας για να πάρεις εσύ που δεν είχες πτώση τζίρου ή υπαλλήλους!Μπράβο μπράβο!

  • Για να πάρουν οι αλλοι με ιδιο αντικειμενο με σενα δες εσυ τι δεν έκανες σωστα…Απόδειξη παρακαλω δίνατε ?

  • Μην ανχεστε παιδιά όλα θα γίνουν, εμείς θα το τρέξουμε όσο γίνεται και όσα λεφτά χρειαστούν (κάποιες χιλιάδες€) θα βρεθούν. Όλα νομότυπα με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και έχει ήδη παρέμβει εισαγγελέας λόγο αθέμιτου ανταγωνισμού. Περιμένετε τις εξελίξεις, ακόμη στον 1ο μήνα είμαστε… Καλή χώνεψη!!!

  • ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ 75% .ΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΛΕΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- COURIER- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ- ΜΥΛΟΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΠΑΓΚΟΙ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.