Κανονικά η λειτουργία κομμωτηρίων & κέντρων περιποίησης άκρων στην Π.Ε. Κοζάνης και στο Δήμο Γρεβενών

26 Μαρτίου 2021
19:34

Κανονικά η λειτουργία κομμωτηρίων & κέντρων περιποίησης άκρων στην Π.Ε. Κοζάνης

Τι ισχύει για τα κομμωτήρια

Για την μετάβαση των πολιτών σε κομμωτήρια και τους χώρους περιποίησης άκρων (μανικιούρ-πεντικούρ) απαιτείται να έχουν κλείσει ραντεβού.

Η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 ή με βεβαίωση τύπου Β. Δεν ισχύει ο περιορισμός μετακίνησης μόνο εντός δήμου ή ως 2 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας.

11 σχόλια

    • Να τηρούν όμως τα μέτρα. Όχι 5 πελάτες ταυτόχρονα μέσα και άλλοι 5 το προσωπικό δέκα άνθρωποι σε ένα χώρο που είναι για τρεις

  • Στο παγκάκι δεν είναι άτομο να σου το απολυμανει όταν θα πας να καθίσεις ενώ στο κομμωτήριο θα μπει ένα άτομο και η θέση που θα καθίσει θα έχει απολυμανθει…

    • Έχεις δίκιο ξέρεις όμως γιατί, γιατί στον εξωτερικό αέρα ειδικά αν το κοιτάει ο ήλιος δες από έρευνες πόση ώρα διαρκεί ο ιός

    • Ενω όταν είσαι σε ένα κλειστό χώρο για 25 λεπτά σε απόσταση αναπνοής δεν κολλάει???…και αυτός που θα πιάσει το παγκάκι θα πλύνει τα χέρια του με αντισηπτικό τόσο απλό..

      • Στα σούπερ ρε Φωστήρα γίνεται απολύμανση ;;; Πανδημία κωμωδία είναι αυτό τάχα μου γίνατε όλοι λοιμωξιολογοι και ειδικοί !!! Στα ΜΜΜ γίνεται απολύμανση;;; Θα δεις σε λίγο καιρό όταν θα βγουν όλα στη φόρα τι έχει να γίνει…!!

  • Τα καφενεια ποτε θα τα ανοιξουν;βαρεθηκαμε να μαζευομαστε σε σπιτια και σε αποθηκες για να παιξουμε χαρτι

  • Εεε βέβαια!!! Κλείστε εκκλησίες, κλείστε καταστήματα αλλά τα νυχαδικα και τα κομμωτήρια ανοιχτά!! Τραγικοί!! Ή κλείστε τα ΟΛΑ για 2 βδομάδες, ΟΛΑ όμως, μπας και δούμε άσπρη μέρα ή τίποτα!! Αυτά τα ημίμετρα δεν αποδίδουν!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.