Την ήττα  με  σκορ 3-0 γνώρισε στην πρεμιέρα της F.L  η ΑΕΠ Κοζάνης από την δυνατή ομάδα της Βέροιας (Bίντεο)

28 Μαρτίου 2021
17:31

Την ήττα  με  σκορ 3-0 γνώρισε στην πρεμιέρα της F.L  η ΑΕΠ Κοζάνης από την δυνατή ομάδα της Βέροιας.

Η “Βασίλισσα”  προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, με 2-0.

Το 1-0 για τη Βέροια  έγραψε ο Πασάς  στο 21′.

Η πρωτάρα  στις επαγγελματικές κατηγορίες ΑΕΠ θα πρέπει να τα έχει με την τύχη της για την φάση των τελευταίων λεπτών του πρώτου μέρους, όταν ο Κοτταρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία  να ισοφαρίσει στο 42′ και ένα λεπτό αργότερα έκανε πέναλτι στον Μούργο, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ  της Βέροιας με τον Πασά.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο   κι  έχασαν μεγάλη διπλή  ευκαιρία να μειώσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι , με τους  Παπαδόπουλο και Πάλλα.

 Ο Ρυθμός του παιχνιδιού όσο  περνούσε η ώρα έπεφτε κάτι φυσιολογικό για την   αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται αυτή την εποχή οι ομάδες , μετά  και την μεγάλη αποχή που είχαν.

Στο 90′ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Βέροια πέτυχε τρίτο γκολ με τον Πόζογλου

Το τελικό σφύριγμα του κ.  Τσιάρα του συνδέσμου Καβάλας βρήκε τη Βέροια νικήτρια με σκορ 3-0 και την ΑΕΠ να τα έχει  με την τύχη της.

 Τύχη  που αν δεν της γυρνούσε την πλάτη στο Α μέρος ίσως να έφευγε με κάτι καλύτερο από την ήττα.

Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη  η ΑΕΠ φιλοξενεί στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Ολυμπιακό Βόλου , ενώ η Βέροια υποδέχεται στην έδρα της τον Απόλλωνα Πόντου.

το φιλμ του αγώνα

Στο 2’ Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Ντούκα για τους φιλοξενούμενους, με τον Βελλίδη να μην ανησυχεί.

Στο 21’ ο Παπαχρήστος βρήκε στην περιοχή τον Πασά, αυτός έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Στο27’ Λουκίνα, αυτός να βγαίνει μόνος με τον Ψαρρά αλλά το πλασέ του να αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ της ΑΕΠ Κοζάνης με τα πόδια!

Στο 35’  νέα μεγάλη στιγμή για τη Βέροια, με τον Παπαχρήστο να κάνει  ωραία κούρσα και να φτάνει έξω από την περιοχή, όπου έδωσε στον Πασά που σούταρε λίγο μέσα από την περιοχή, με τον Ψαρρά να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια!

Στο 41’ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Λι έκανε συρτό σουτ, η μπάλα πέρασε απ όλους, ο Κοτταρίδης από κοντά έκανε την προβολή αλλά ο Βελλίδης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση!

Στο 42’ ο Κοτταρίδης θα ανατρέψει τον Μούργο μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Ο Πασάς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών γράφοντας το 2-0!

Στο 50’ μπροστινή μπαλιά του Σιμόνι για τον Πασά, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Στο 55’ Παπαδόπουλος και Πάλλας δεν μπόρεσαν να νικήσουν από κοντά τον Βελλίδη!

Στο 67’ δυνατό σουτ του Πόζογλου μέσα από την περιοχή και από αριστερά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια

Στο 79’ ο  Σιμόνι πήρε το ριμπάουν μετά από απόκρουση του Ψαρρά, αλλά το σουτ που επιχείρησε λίγο μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 85’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, δεν ανησυχεί τον Ψαρρά που μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Στο 90’ ο Παπαχρήστου έβγαλε μπροστινή για τον Πασά, αυτός βρήκε ωραία τον Πόζογλου που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!

Βέροια (Δερμιτζάκης):  Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Βεργώνης (84’ Ντι Τζιοβάνι), Μπλέτσας (59’ Οικονόμου), Μούργος (59’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας (70’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (84’ Καραγιάννης).

ΑΕΠ Κοζάνης (Βοριαζίδης) : Ψαρράς, Τρομπούκης, Ντούκα, Κοτταρίδης (80’ Τσιάρας), Καραγιαννίδης, Ταΐρης (86’  Βοριαζίδης Μ.), Τσικόπουλος (64’ Φωλίνας), Παπαδόπουλος, Πάλλας, Λι (80’ Αιχμαλωτίδης), Τσελέπης (46’ Βοριαζίδης Κ.).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Κουκούλη(Καβάλας) Κουβαλάκη(Δράμας)

4ος  διαιτητής:  Μέγας (Πιερίας)

παρατηρητής αγώνα:  Φωτιάδης (Σέρρες)

πηγή:  kerkidasport.gr

matiestaspor.blogpsot.com

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.