Στη μάχη κατά της πανδημίας και το Κέντρο Υγείας Σερβίων – Λειτουργία του ως εμβολιαστικό Κέντρο, αρωγός στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

31 Μαρτίου 2021
17:26

 

Πανέτοιμο το Κέντρο Υγείας Σερβίων να λειτουργήσει ως Εμβολιαστικό Κέντρο με δύο γραμμές εμβολιαστικές από το Σάββατο 3 Απριλίου, διαπίστωσε κατά την επίσκεψη του σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Σερβίων μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας Ηλία Τοπαλίδη και συναντήθηκε μαζί με το Διευθυντή του, Λάζαρο Πάσχο.

Το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων , παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας. Ο κ. Κασαπίδης ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 -2020 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και για την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μέσω του ίδιου προγράμματος.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως και στις περισσότερες δομές υγείας, παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας οικίσκο (ISO BOX) ανταποκρινόμενη άμεσα στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Τέλος, ο κ. Κασαπίδης επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής να στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Περιφέρειάς μας, όπως κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την έναρξη της πανδημίας.

Νωρίτερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με το Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε. και τους Διοικητές των πέντε Νοσοκομείων της Π.Δ.Μ, συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση της όξυνσης της πανδημίας.

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ.ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ 6Ο χ.μ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΡΚΕΤΑ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.