Δήμος Σερβίων: Απαλλαγή των επιχειρήσεων από την καταβολή τελών Καθαριότητας και Φωτισμού

2 Απριλίου 2021
17:55
Κανένα σχόλιο

Στην ομόφωνη απόφαση της απαλλαγής των επιχειρήσεων του Δήμου Σερβίων από την Καταβολή τελών Καθαριότητας και Φωτισμού, όσο και από την πληρωμή τελών Κοινόχρηστων Χώρων και ενοικίων, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων κατά τη συνεδρίαση της 17ης και 18ης Μαρτίου 2021.

Μετά από επαφή του Δημάρχου Σερβίων κ. Ελευθερίου με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Σερβίων «ΕΡΜΗΣ», ο Δήμαρχος εισηγήθηκε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή η οποία με τη σειρά της έλαβε την ομόφωνη απόφαση 35/2021 την οποία κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης. Η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αρ.18/2021 αφορά όσες επιχειρήσεις έχουν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω της λήψης έκτακτων μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19 κατά το χρονικό διάστημα από 1-10-2020 έως 31-09-2021.

Δείτε τη σχετική απόφαση πατώντας ΕΔΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.