Εισήγηση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας: “Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία και την επαναλειτουργία των δικαστηρίων και άλλα ζητήματα” (Bίντεο)

4 Απριλίου 2021
21:33

 

Εισήγηση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας: “Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία και την επαναλειτουργία των δικαστηρίων και άλλα ζητήματα”

16 σχόλια

  • Βρε παιδιά , φαίνεται… πόσο πρόβατα, δηλαδή να μην καταλαβαίνουν ότι είναι παπαγάλοι.
    Το
    Πρέπει να κάνει και μια ερώτηση για να δικαιολογήσει το ψωμί ? του, σιγά μην ανατριχιασουμε

  • Συγχαρητήρια Στάθη, η Αθήνα στο βαθύ κόκκινο: ανοίγει το λιανεμπόριο.

    Κοζάνη, Θεσνίκη, Πάτρα στο βαθύ κόκκινο: κλείνει το λιανεμπόριο.

    Συγχαρητήρια σε σένα, στον Μιχάλη και τ’ άλλα παιδιά.

  • Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του πολιτικού γραφείου του βουλευτή που με αξιοζήλευτη αφοσίωση δεν χάνουν λεπτό και αμέσως μετά το ανέβασμα έστω και του πιο άσχετου δελτίου τύπου από τον εργοδότη τους τον αποθεωνουν. Απλά μπράβο. Άξιοι οι μισθοί σας.

  • Συγχαρητήρια στα η στο τρολ του πολιτικού γραφείου του σταθικου
    Άξιος ο μισθός! Γνήσιο/α σφουγγοκωλαριο/α παιδάκι/α

  • κ. Κωνσταντινίδη, δε σας προβληματίζει καθόλου η υποχρεωτικοτητα του τεστ και η τιμωρία που θα υφίσταται αυτός που δεν το κάνει; το ίδιο θα γίνει και με το εμβόλιο; Γιατί πρέπει το κάθε μέτρο να συνοδεύεται από μια κύρωση; Γιατί πρέπει να στείλω sms για να βγω απ το σπίτι μου; Έχουμε δημοκρατία ή όχι; προστατευετε τους πολίτες ή τους τιμωρειτε;

  • Αν θέλετε να δικαιούστε πραγματικά το μπράβο και όχι να το γράφουν οι πιστοί σας φίλοι, ρίξτε μια μάτια στο εμπόριο και στην εστίαση της περιοχής μας. Ούτε μια φορά δεν ασχοληθηκατε. Γονάτισε η αγορά. Οικογένειες αξιοπρεπείς με την δουλειά τους έφτασαν να γίνονται επαίτες επιδομάτων. Χιλιάδες ευρώ δόθηκαν και θα ξαναδωθουν στις ίδιες και τις ίδιες επιχειρήσεις. Στραβά προγράμματα τρέχουν για να καρπωθούν πάλι οι ίδιοι. Αυτά δεν τα βλέπετε; Και εμείς οι μικροί σας ψηφίσαμε. Πού είναι η στήριξή σας; Ούτε μια φορά, έτσι για ξεκάρφωμα, δεν ασχολήθηκατε. Κρίμα.

  • Μπράβο Στάθη, μπράβο Στάθη, μπράβο Στάθη. Ωραία. Πως φαίνεται πραγματικά πως οι χειροκροτητες είναι άκρως τακτοποιημένο οικονομικά. Συνταξιούχοι, κατά προτίμηση της ΔΕΗ, δημόσιοι υπάλληλοι και τα παιδιά αυτών. Δεν τους άγγιξε η κατάσταση που βιώνουμε ένα χρόνο τώρα. Το μόνο που σκανε είναι που δεν μπορούν να βγουν να πιουν κανένα ουίσκι. Στο δια ταύτα. Ήρθε ποτέ ο Στάθης να συναντηθεί με τους συλλόγους, με τις κλειστές επιχειρήσεις, να δει τι γίνεται;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.