Γιατί δεν άνοιξε το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη – Οι δυσμενέστεροι δείκτες σε όλη την επικράτεια στην Κοζάνη

5 Απριλίου 2021
13:17

Η Π.Ε. Κοζάνης αυτή τη στιγμή παρουσιάζει τους δυσμενέστερους δείκτες σε όλη την επικράτειας (εικόνα 3). Το επιδημιολογικό φορτίο αυξήθηκε εκρηκτικά μετά το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου με τον IR να αποτελεί το ρεκόρ όλων των περιοχών της χώρας από ενάρξεως της πανδημίας 708 (4/4/2021).  «Ο Rt κινείται πολύ ψηλά (1.21 στις 4/4/2021) και η προοπτική της περιοχής είναι πολύ δυσμενής το επόμενο διάστημα. Πρέπει να διερευνηθούν οι επιδημιολογικοί λόγοι που η περιοχή μετατοπίστηκε από μια πολύ καλή εικόνα στη χειρότερη της χώρας μέσα σε ένα 20ήμερο», τονίζεται στην έκθεση.

Πηγή iefimerida.gr

Π.Ε. Κοζάνης

4 σχόλια

  • Ειναι επειδή πέτυχαν τα συστήματα ακορντεόν που επιβάλει ο μπαρουφας της Παρνηθας και το καταστροφικο του παρεάκι και παράληλα το κομμα των Φουρθιώτηδων πανηγυρίζει σαν ευτυχισμενο – δυστυχη οτι επελεξε να σωσει ζωες ενω μας κατάντησαν Μπεργκαμο…. μονο η νεα μιζοκρατια αυτα τα παλαβα!

  • Στείλε στείλε να βγει και το σημερινό μεροκάματο.
    Αντί να δεις πιο είναι το πραγματικό πρόβλημα συνεχίζεις στην ίδια λογική. Αν με τέτοιες απόψεις δούμε βελτίωση…
    Στις άλλες πόλεις κυβερνάνε άλλοι; όχι απλά δεν έχουν κάτι έξυπνους όπως εδώ. Αντε μας ζαλισες κάθε μέρα με…

    • Στέλνω στέλνω μην αγχώνεσαι. Εσύ κλεισου στη γυάλα γλυφε την τσιρκοκυβερνηση σου μπας και σου δώσει και τον Απρίλιο κανένα κορονοιοεπιδομα γιατί από Μάιο θα πρέπει να βγεις για δουλειά στο δρόμο , τέρμα τα κουρκουμπινια και οι ξάπλες στο σπίτι γίδι
      Άντε που μιλάτε κιόλας από την ασφάλεια του καναπέ , έχετε ξεχάσει τι θα πει ένσημο σας βόλεψε πολύ ο γιος του αποστάτη με τα αραλικια και μας το παίζετε και τιμητές της δημόσιας υγείας κυριζια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.