Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: ” Η 3η ΥΠΕ σχεδιάζει μεταφορά δεκάδων ασθενών Covid από την Κοζάνη σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας”

6 Απριλίου 2021
11:26

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει πως για άλλη μια φορά οι κυβερνητικοί αρμόδιοι αντί να ενισχύσουν την δημόσια περίθαλψη με τις αναγκαίες μόνιμες προσλήψεις, εξακολουθούν την επικίνδυνη πεπατημένη μεταφοράς ασθενών από περιοχή σε περιοχή και τις εντολές περίθαλψής τους από γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα, η 3η ΥΠΕ σχεδιάζει μεταφορά δεκάδων ασθενών Covid από την Κοζάνη σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας σε μακρινές αποστάσεις με εντολή για περίθαλψή τους από γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων, με δεδομένο ότι η υποστελέχωση σε όλα τα νοσοκομεία Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών) είναι τραγική.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και τους διοικητές των εκεί νοσοκομείων να εγκαταλείψουν αμέσως αυτούς τους ανεύθυνους και επικίνδυνους σχεδιασμούς και να φροντίσουν άμεσα τόσο για την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, όσο και για την άνευ όρων επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών της περιοχής και για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό.

3 σχόλια

  • Για να ειναι ικανοποιημενοι οι κουκουεδες της ΟΕΝΓΕ θα πρεπει να προσλαβουμε 10 πνευμονολογους στο Μαματσειο και καμια εικοσαρια παθολογους και εναντικολογους (που δεν υπαρχουν φυσικα και που αν υπαρχουν δεν θελουν να ερθουν)οι οποιοι απο τον Μαιο και μετα θα καθονται και θα τα ξυνουνε βλεποντας κανενα ασθμα και συνταγογραφοντας οξυγονα. Τι να σας πω; Φοβερο μυαλο οι κουκουεδες

  • Ζητουν και την επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών για περίθαλψη ασθενών με κορονοιο. Και όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε προβλήματα υγείας και δεν μας δέχονται στα νοσοκομεία θα αναζητήσουμε περίθαλψη στο φεγγάρι.

    • https://kozan.gr/Συγκρατημένος κι επιφυλακτικός ο Αν. Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, για τo ποιο απ’ όλα τα σενάρια που έχουν “πέσει” στο τραπέζι κι αφορούν την αντιμετώπιση της πίεσης, λόγω έξαρσης της πανδημίας, στα νοσοκομεία της περιοχής, θα επιλέξουν να εφαρμοστεί: “Δεν θέλω να προκαταλάβω. Θα δούμε τις επόμενες μέρες – Κάνουμε έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς να συνεργαστούν με το ΕΣΥ”
      Μάθε κακοβουλε σχολιαστή να σκέφτεσαι με το κεφάλι όχι με…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.