Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στις τάξεις της ΑΕΠ Κοζάνης

6 Απριλίου 2021
17:23
Κανένα σχόλιο

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στις τάξεις της ομάδας μας, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Σπύρος Νικολίτσας, έμπειρος μέσος, που αποκτήθηκε από τον Αλμωπό Αριδαίας, αναμένεται να βοηθήσει άμεσα το σωματείο μας στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κοντά μας και ο νεαρός Νίκος Μπογιατζούλης, που μεταγράφηκε επίσης στην ομάδα μας πρόσφατα απο τον ΠΑΟΚ Κοίλων.

Ο Νίκος ειναι μόλις 17 ετών και παίρνει την ευκαιρία να προπονηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο πολυ νωρίς, με την ελπίδα να γίνει ο επόμενος βασικός μας γκολκήπερ.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων για την καλή συνεργασία που έχουμε. Η ομάδα των Κοίλων, εδώ και χρόνια βοηθάει στην εξέλιξη πολλών νεαρών ταλαντούχων της περιοχής μας.

Η απόκτηση του Νίκου έγινε απαραίτητη και για το λόγο ότι ο επίσης φέρελπις τερματοφύλακας μας, Θοδωρής Βενετικίδης, τραυματίσθηκε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η ΑΕΠ Κοζάνης καλωσορίζει και τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή επιτυχία!

 

Σπύρος Νικολίτσας                                                     Νίκος Μπογιατζούλης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.