Σύλλογοι Εργαζομένων Κοζάνης, Εορδαίας & ΟΤΑ Ν. Κοζάνης κατά του Δημάρχου Σερβίων για τη στάση του απέναντι στον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α Ν. Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη

8 Απριλίου 2021
09:43

 

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α Ν. Κοζάνης καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου, για την εξ αρχής απαράδεκτη, καταχρηστική και ρεβανσιστική συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους του Δήμου και κυρίως απέναντι στον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α Ν. Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

Η στοχοποίηση και η δίωξη του Προέδρου καθώς και η μεθόδευση του υπηρεσιακού υποβιβασμού του με τρόπο που απαξιώνει και καταργεί κάθε κανόνα Δημόσιας Διοίκησης και δεοντολογίας, αποτελούν κατακριτέες πράξεις τρομοκρατίας και εκφοβισμού και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

Είναι φανερό ότι πρόκειται για πρακτικές υποτίμησης της συνδικαλιστικής και υπαλληλικής ιδιότητας αλλά και της ανθρώπινης υπόστασης και εκφράζουμε την κατηγορηματική εναντίωσή μας.

Συντασσόμενοι πλήρως με τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕ ΟΤΑ, του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ καθώς και άλλων Σωματείων, στηρίζουμε απόλυτα τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη και το δικαίωμα του ως Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης να προασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και να αγωνίζεται για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και καλούμε τον Δήμαρχο Σερβίων να αναλογιστεί τις ευθύνες του να σταματήσει τώρα την απαράδεκτη τακτική του και να ανακαλέσει τις εις βάρος του συναδέλφου αποφάσεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ Δ. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • Ανέλαβε στα Σέρβια ένας αξιόλογος Δήμαρχος που προσπαθεί να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη και του κάνουν επίθεση οι συνδικαλιστές. Όταν τα Σέρβια βολόδερναν την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, τα Σωματεία που ήταν? Διακοπές?

    • Οι μετακινήσεις προσωπικού χωρίς λόγο και αιτία από Σερβία στο Τρανόβαλτο δεν έχουν να κάνουνε με επίθεση συνδικαλιστών αλλά με μένος του Δημάρχου προς συγκεκριμένους υπαλλήλους. Το ίδιο κάνει και στους υπαλλήλους στα Σέρβια, άρα γενικό το κακό που κάνει ο Δημαρχος! Είσαι από τα τσακάλια του Δημάρχου και πρέπει να τον υπερασπιστείς, αλλά όχι να εκτίθεσαι!

      • στο μεταξύ τον γιατρό οι συνδικαλιστές τον είχαν λιώσει σε ανακοινώσεις εναντίον του ! αλλά που να πάρουν χαμπάρι τα τσακαλάκια ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.