Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α Ν. Κοζάνης καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου, για την εξ αρχής απαράδεκτη, καταχρηστική και ρεβανσιστική συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους του Δήμου και κυρίως απέναντι στον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α Ν. Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

Η στοχοποίηση και η δίωξη του Προέδρου καθώς και η μεθόδευση του υπηρεσιακού υποβιβασμού του με τρόπο που απαξιώνει και καταργεί κάθε κανόνα Δημόσιας Διοίκησης και δεοντολογίας, αποτελούν κατακριτέες πράξεις τρομοκρατίας και εκφοβισμού και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

Είναι φανερό ότι πρόκειται για πρακτικές υποτίμησης της συνδικαλιστικής και υπαλληλικής ιδιότητας αλλά και της ανθρώπινης υπόστασης και εκφράζουμε την κατηγορηματική εναντίωσή μας.

Συντασσόμενοι πλήρως με τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕ ΟΤΑ, του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ καθώς και άλλων Σωματείων, στηρίζουμε απόλυτα τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη και το δικαίωμα του ως Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης να προασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και να αγωνίζεται για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και καλούμε τον Δήμαρχο Σερβίων να αναλογιστεί τις ευθύνες του να σταματήσει τώρα την απαράδεκτη τακτική του και να ανακαλέσει τις εις βάρος του συναδέλφου αποφάσεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ Δ. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ