kozan.gr: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς – Είχε υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο όταν υπάλληλος του γραφείου του διαγνώσθηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού

10 Απριλίου 2021
07:58
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς. Είχε υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο όταν υπάλληλος γραφείου διαγνώσθηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Διαβάστε το μήνυμα, που ανήρτησε, το πρωί του Σαββάτου, στο Facebook: “Επισκέφθηκα χθες το Μποδοσακειο για να κάνω μοριακό έλεγχο με βάση τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Αργά το βράδυ ενημερώθηκα ότι είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Λήξη λοιπόν συναγερμού. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την γεμάτη χαμόγελο και καλοσύνη άψογη διαδικασία και τον Σταυρος Παπασωτηριου για την οργάνωση και ενημέρωση που είχα”.

4 σχόλια

  • Μπράβο και πάντα να είναι γερός εύχομαι. Ωστόσο δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τα εξής : Αν πάω εγώ στο Μποδοσάκειο και πω ότι θέλω να μου κάνουν τεστ μοριακό, επειδή απλά είμαι άμεση επαφή με κρούσμα, χωρίς συμπτώματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν. Το έχω ζήσει πρόσφατα. Επίσης και βασικότερο. Το διάστημα αυτό για να μάθει το αποτέλεσμα του μοριακου τεστ ένας κοινός θνητός, πρέπει να περάσουν δύο – τρεις μέρες και αν είναι Σαββατοκύριακο μπορεί και περισσότερο. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας και ησύχασε. Κι εμείς αγωνία έχουμε όμως. Αυτά.

    • Εγώ πάλι πήγα να κάνω τέστ και ενημερώθηκα την ίδια μέρα , αν δε μιλήσουμε για το νοσοκομείο της Κοζάνης την ίδια μέρα ενημερώνονται όλοι..

  • Ο Προθυπουργός Πλαστήρας ρώτησε τον ιδιαίτερο του εάν το δάνειο με τους όρους που του ε πρότειναν μπορούν να το πάρουν όλοι οι πολίτες του απάντησαν ΟΧΙ
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω και πέθανε πάνω σε ένα κρεβάτι απλό με λίγες οικονομίες που ούτε την κηδεία δεν μπορούσαν να κάνουν
    Η διαφορά του Σήμερα με το Χτές
    Ας αναλογιστούν όλοι γιατί αποστρέφονται την Πολιτική

  • Προληπτικός μοριακός έλεγχος δεν γίνεται στο Μποδοσάκειο για τους πολίτες

    Εκτός και αν κάποιοι είναι πιο…ίσοι από κάποιους άλλους

    Επανηλλειμενα έχουν αρνηθεί να κάνουν τέτοιο τέστ προληπτικά

    Σε παραπέμπουν σε ιδιωτικό εργαστήριο

    Στην Ελλάδα είναι σαν τα μπουζούκια αν σε ξέρουν θα κάτσεις σε καλό τραπέζι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.