Η διαδικτυακή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και του νέου εμβλήματος ΦΣ Κοζάνης (Βίντεο)

10 Απριλίου 2021
12:00

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!

Η ποδοσφαιρική μάδα της πόλης μας, ΦΣ Κοζάνης, διοργάνωσε σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021, στις 12:00μ τη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (λόγω των έκτακτων αναγκών covid- 19) παρουσίασης του νέου εμβλήματος και των νέων εμφανίσεων της ομάδας ποδοσφαίρου ΦΣ Κοζάνης.

Η παρουσίαση περιλάμβανε  τις θεματικές ενότητες, ιστορία της ομάδας, παρουσίαση εμβλήματος και παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Στην εκδήλωση απεύθυναν  χαιρετισμό, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Πετρόχειλος και ο ο νέος Αντιπρόεδρος Πάρης Κεντεποζίδης.

Ο αποκλειστικός χορηγός της ομάδος είναι η εταιρεία KIEFER, που εξειδικεύεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας, των φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών και βιομάζας.

#ΚΟΖΑΝΑΡΑ_ΠΑΜΕ_ΓΕΡΑ

#KOZANIFC

13 σχόλια

  • ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ…

      • 2000 κοσμο στα αδιαφορα ματς και ταληρο στα ντερμπι,εκτος εδρας ταξιδια με φουλ αδρεναλινη πτολεμαιδα καστορια βεροια ναουσα αλεξανδρεια …,για τον καιρο δε μιλαμε χιονι βροχη κτλ σα να μην υπαρχουν,ακομα και στις προπονησεις μεσοβδομαδα ειχε κοσμο! τωρα απλα φουμαρα στο διαδικτυο…

        • Συγκρίνεις εποχές Παλιού Πασόκ με το σήμερα; Τότε δεν υπήρχε καν ίντερνετ να βγάζει ο καθένας τη χολή του! Μέρα με τη νύχτα συγκρίνεις! Αφήστε τον αρνητισμό και ας στηρίξουμε όλοι μαζί την Κοζανάρα!

          • ευτυχως που προλαβαμε γιατι με σας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΩΝ θα κανουμε…

    • Το ίδιο σήμα είναι, το ρολόϊ της Κοζάνης, απλά με λίγο πιο σύγχρονη αισθητική. Σε έναν αιώνα άλλαξε 3 φορές το σήμα αλλά οι αλλαγές είναι μόνο αισθητικές βελτιώσεις, το σήμα κατατεθέν παραμένει το ίδιο, δεν έχει αλλάξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.