kozan.gr: Πτολεμαίδα: Ψήφισμα στο Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά παρέδωσαν οι επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται για το κλειστό λιανεμπόριο – Συγκεντρώθηκαν με μαύρες σημαίες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Απριλίου 2021
11:30

Ψήφισμα στο Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά παρέδωσαν οι επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται για το κλειστό λιανεμπόριο.
.

kozan.gr: Ώρα 11:00 π.μ.: Στο δημαρχείο Εορδαίας, με μαύρες σημαίες, έμποροι και των επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για το κλειστό λιανεμπόριο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

 

5 σχόλια

  • Αντί οι όλοι αυτοί που κλαίνε με “κροκοδείλια δάκρυα” τηρούσαν τα μέτρα και δεν διέσπειραν “ψεκασμένες θεωρίες” τώρα θα είμασταν μια χαρά!!!

    • Ψεκασμένες θεωριες διακινει η τσιρκοκυβερνηση της σφουγγαριστρας που πιστευεις ακομα οτι σε σωζει χαχολε.
      Που θα μας πεις οτι διακινουσαμε και ψεκασμενες θεωριες
      μας κατεστρεψαν 6 μηνες τωρα , το ενα ψεμα πανω στο αλλο , κι απο πανω μιλατε κιολας ενω δεν ειστε καν στην αγορα και πολυ πιθανον δεν εργαζεστε κααααν και εχετε και αποψη και για το λιανεμποριο που δεν ξερετε τους 5-10 βασικους κανονες της αγορας πως λειτουργει.
      Ελα πηγαινε παρακατω ρε τωρα…αντε κανε μας τη χαρη

  • ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΟΥΛΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.