Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε. Κοζάνης: “Σημαντικά προβλήματα που απαιτούν λύσεις στις αγροτικές καλλιέργειες λόγω της κακοκαιρίας”

13 Απριλίου 2021
11:41
Κανένα σχόλιο

Η απρόσμενη ΠΑΓΩΝΙΑ την νύχτα της 7ης προς την 8η Απριλίου προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στις καλλιέργειες σιτηρών και ελαιοκράμβης στον κάμπο Ελλησπόντου. Εξίσου σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν σε οπωροφόρα (κερασιές – αχλαδιές – μηλιές) στην Ανατολική και Δυτική Εορδαία.

Ο Τομέας Αγροτών της Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ επισκέφθηκε διακριτικά τον κάμπο απ’ το Καπνοχώρι έως το Μαυροδένδρι προκειμένου να σχηματίσει άποψη για το μέγεθος του προβλήματος που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ.

Ο Τομέας Αγροτών ζητά την ΑΜΕΣΗ ενεργοποίηση του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ-ΚΟΖΑΝΗΣ προκειμένου να προβεί σε ΔΙΚΑΙΑ αποτίμηση των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

   ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

   Ν.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

   Τομέας Αγροτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.