Μελέτη για την εγκατάσταση ανεμομεικτών στο Μεσόβουνο Εορδαίας

14 Απριλίου 2021
09:05
Κανένα σχόλιο

Μελέτη για την εγκατάσταση συστήματος ανεμομεικτών που θα λειτουργήσει αρχικά σε πειραματικό στάδιο, εκπόνησε ο Τομέας Εγγείων βελτιώσεων Μεσοβούνου αφού οι σύγχρονες απαιτήσεις στον πρωτογενή τομέα επιβάλουν την ανάγκη αξιοποίησης της τεχνολογίας προς όφελος της αγροτικής παραγωγής.

Πρόκειται για συστήματα, τα οποία λόγω των αλλαγών στα καιρικά και κλιματολογικά δεδομένα του Βερμίου που βοηθούν στους εαρινούς παγετούς, «ανακατεύουν τον αέρα»  αποτρέποντας  την πλήρη καταστροφή των δενδροκαλλιεργειών στο στάδιο  πριν και κατά την  ανθοφορία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μεσοβούνου, Γιάννη Ασφαλτίδη, η σχετική διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα σταλεί ως υπόμνημα υπηρεσιακά στον ΕΛΓΑ για χρηματοδότηση.

ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.