Την ήττα μέσα στο Θεσπρωτό με σκορ 3-1 γνώρισε η  ΑΕΠ Κοζάνης. Αν και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Φράνκο, δεν μπόρεσε να πάρει έναν θετικό αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:

2’ ΓΚΟΛ – Συρτή σέντρα του Πατσεκό και σουτ του Σαραντίδη μέσα από την μικρή περιοχή που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα,  ανοίγοντας το σκορ για τον Θεσπρωτό.

15΄ ΓΚΟΛ – Πέναλτι για την ΑΕΠ σε χέρι του Γκανσιέρ, μετά από σουτ του San Jin Lee. Ο Franco μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

32΄ ΓΚΟΛ – Ο Ραμίρεζ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ψαρρα στο 32΄, γράφοντας το 2-1 για τον Θεσπρωτό.

39΄ Φάουλ για τους φιλοξενουμένους στην αγκαλιά του Κολιοφούκα.

41’ Φάουλ ο Θεσπρωτός με τον Κωνσταντίνου, με δυσκολία μπλοκάρει ο Ψαρράς.

42΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΠ με τον Σέα να πιάνει μια κεφάλια μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

47΄ Δοκάρι για την ΑΕΠ μετα από κεφαλιά του Κοτταρίδη

51’ Κεφαλιά του Καραγιαννιδή μετά από εκτέλεσή φάουλ, η μπάλα πέρασε άουτ.

57΄ ΓΚΟΛ – Σέντρα Κωνσταντίνου πλάσε του Σαραντίδη και 3-1.

58΄ Τρομερό σουτ του Κωνσταντίνου από μακριά η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

71΄ Κεφαλιά του Τσικοπουλου η μπάλα άουτ.

88΄ Σουτ του Κωνσταντίνου από καλή θέση στα χέρια του Ψαρρά.

92΄ Σουτ του Καραγιαννίδη σώζει ο Κολιοφούκας για τον Θεσπρωτό στο 92.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κολιοφούκας, Κωστάκης, Ζούρκος, Γκανσιέρ, Γ. Γώγος, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (90′ Κωνσταντίνου), Ραμίρεζ (73′ Διγκόζης), Πατσέκο (90′ Κοντοές), Μπίκας, Σαραντίδης (65′ Ζιώγας).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλλάνης (64′ Παπαδόπουλος), Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι (53′ Τσικόπουλος), Φράνκο, Nικολίτσας (72′ Αιχμαλωτίδης), Κ. Βοριαζίδης (72′ Τσιάρας), Φωλίνας.

πηγή ρεπορτάζ – φωτο : Θωμάς Κολιός – theball.gr